NEVZAT AKKAYA

NEVZAT AKKAYA

GİDEN GELENİ ARATMAZ İNŞALLAH!

GİDEN GELENİ ARATMAZ İNŞALLAH!

Sevgili Sporseverler;
Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilerek, bütün transferleri de hocaya bırakarak transfer yaptırılan kulüpte başarısız sonuçlar alınınca, teknik heyetin görevine son verildi.
Bu sonla Çarşambaspor’da sadece Hakkı Hoca’nın gönderilmesi çözüm mü?
Yönetimsel de bazı kararlar alınacak mı? Sorularının cevabını sezon içerisinde göreceğiz.

Çarşambaspor’da artık yeni bir sayfa açılmalı ve bu sayfada Çarşambaspor’un yararına herkes elini taşın altına koymalı. Çarşambaspor, Çarşamba şehriyle bütünleştirilerek kaybolan umutların tesisi için yeni adımlar atılmalı diyerek hafta sonu oynanan mutlak 3 puan için çıktığımız Ladik maçına gelelim.

Çarşambaspor, Ladik maçı öncesi 10 puanla Ladik Belediyespor’un altında ki sıralamasını koruyordu. Bu sıralama neticesinde, ligde artık şampiyonluk umutlarını büyük ihtimalle başka bir bahara bırakmış görüntüsü içerisinde Ladik maçı önemli bir maçtı. Ladik maçında sahaya sürülen kadronun ideal bir kadro olduğunu söyleyebiliriz. Kaleci Kadir dışında sahaya sürülen 11’in iyi bir 11 olduğunu belirterek maça iyi başlayan tarafın Çarşambaspor’un olduğu, kazanmak için seyirci desteğini de arkasına aldığı karşılaşmada Ladik Belediyespor, Çarşambaspor’un istekli oyununu kesmek için hep ayağa oynadı.
Ve sahneye son haftaların kırmızı kart görme hastalığı ön plana çıktı. Maçın 35’inci dakikasında rakibine ceza sahası içerisinde gereksiz şekilde dirsek atan ve akabinde kırmızı kart gören Danilo ortaya çıktı ve Çarşambaspor adına maçı zorlaştırdı. Ladik Belediyespor, 10 kişi kalan Çarşambaspor karşısında oyunun hakimi oldu. Bu görüntü içerisinde ilk yarı golsüz berabere bitti.

İkinci yarıda Çarşambaspor kontra ataklarla rakibi karşsısında etkili olmak istedi. Ama başarılı olmadı. Ladik Belediyespor ise forvet oyuncularının yetersizliğinden Çarşambaspor kalesinde galibiyet golünü bulamadı ve karşılaşma başladığı gibi sonuçlanarak puanlar paylaşıldı. Her iki takımda sıralamadaki yerini korumuş oldu. Diğer taraftan Atakum Belediyespor’da rakibini yenerek bir üst sıraya çıktı. Alınan bu beraberlik, Çarşambaspor’u gelecek adına endişeye itti. Maçtan sonra başarısız sonuçlar neticesinde gerginleşen ortamda taraftarlar isyan etmeye başladı.
Artık bu takıma teknik veya yönetimsel açıdan sorumlularının bir şeyler yapması noktasında vurgular yapıldığı ve ortamın gerildiği haftada yönetim teknik heyet konusunda tasarrufa gitmesiyle yeni bir sayfa açtı. Bu temiz sayfada işlerin daha iyi gitmesi dileğiyle…

Hoşçakalın…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
NEVZAT AKKAYA Arşivi