NEVZAT AKKAYA

NEVZAT AKKAYA

ŞAMPİYONLUKTAN UZAKLAŞIYORUZ…

ŞAMPİYONLUKTAN UZAKLAŞIYORUZ…

Sevgili Sporseverler;

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, 4 haftada oynadığı müsabakalarda aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzmeye devam ediyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Çarşambaspor’da, oluşan tablo iç açıcı değil…

Hafta sonu Ünye 1957 Spor deplasmanına çıkan Çarşambaspor, şok bir yenilgi alarak takımlarını desteklemeye gelen taraftarlarını üzerek haftayı puansız kapattı. Ünye 1957 Spor karşısında 90 dakika ezik oynayan, rakibi karşısında pozisyon dahi bulamayan Çarşambaspor’da, ortaya koyulan kötü futbol sorgulanmaya başladı. Ünye 1957 Spor karşısında karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarların desteğiyle karşılaşmaya başlayan Çarşambaspor, daha maçın ilk dakikalarında rakibine teslim oldu.

Ünyespor’un hakimiyeti altında geçen karşılaşmada Ünye 1957 Spor 35. Dakikada Hasan ile gol buldu. Bu golle ilk yarı 1-0’lık skorla son buldu. İkinci yarıda Çarşambaspor oyuna Kemal Bayraktar ile başladı. Ve ikinci yarının ilk 10 dakikasında Kemal Bayraktar’ın gayretleriyle etkili olmaya çalıştı. Ancak rakip Ünyespor, oyun hâkimiyetini eline aldı. Güzel futbolla, güzel gollerle 3 puanın sahibi oldu.

Müsabakada ortaya koyulan futbola bakıldığında Çarşambaspor sahada tel tel dökülürken, rakip Ünye 1957 Spor ortaya koyduğu futbolla haklı bir galibiyet aldı. Karşılaşmanın zor geçmesi bekleniyordu. Karşılaşma öncesi kadrolara bakıldığında, Çarşambaspor kadrosunda tecrübeli file bekçisi Kadir Tütüncü yoktu. Geçen Orduspor maçında eleştirilen Samet Dinçer kaledeydi. Böylesi zor maç öncesi geçen haftanın eleştirilen ismi Samet’in kalede olması, teknik heyetin bir tasarrufu olarak kabul edilebilir.  Hazır durumda elinde bulundurduğun tecrübeli bir kalecinin yedek kalmasının yorumunu siz sporseverlere bırakıyorum. Diğer bir isim ise Çarşambaspor’da top tekniği yüksek, böyle zorlu maçlarda oyunun kaderini değiştirebilecek bir oyuncu varken böyle bir oyuncuyu oynatmayıp kenarda oturtulmasını neyle izah edebiliriz? Bu oyuncuyu sezonun başında Atakum Belediyespor maçında gördüğü karttan sonra cezalı duruma düşmesinin ardından cezasının bitişinde Ordu maçında direk forma veriyorsun, Ünyespor maçında ise kenarda tutuyorsun. Aslında Orduspor maçında yedek oturtmalıydın,  Ünyespor maçında ise oynatmalıydın diye düşünüyorum. Sezon başında şampiyonluğa oynayacak bir ekip yapıyorum diyerek oluşturulan takım daha ilk haftalarda şampiyonluğa oynayacak bir görüntü çizmiyor. Sadece bu takım Samsun Bölgesinde ki takımlar içerisinde sezonu iyi yerde bitirip Play-Off oynamadan ligde kalmak için oynayabilecek bir görüntü çiziyor.

Sonuç olarak Çarşambaspor, şampiyonluk yolundan hızla uzaklaşıyor. Ve kümede kalmak için mücadele edecek bir görüntü çizerek yoluna devam ediyor. Bir dahaki yazımda buluşmak dileğiyle…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
NEVZAT AKKAYA Arşivi