NEVZAT AKKAYA

NEVZAT AKKAYA

Heba edilen 2 puanın ardından

Heba edilen 2 puanın ardından

Bölgesel Amatör Lig 2017-2018 Futbol sezonunun bütün takımlara hayırlı olması dileğiyle…
Kulübümüz Çarşambaspor yine bu sezon kimseyi yanıltmadı.
Yeni sezona başkan değişikliğiyle başlangıç yaptı.
Her yıl farklı başkan farklı teknik heyet ve farkı oyuncular…
Çarşambaspor, yeni sezon öncesi kamp hazırlıklarında yaptığı çalışmalar içerisinde hazırlık maçlarıyla iyi bir grafik çizerek taraftarlarını Atakum maçı öncesi umutlandırmıştı.
Bu görüntü içerisinde yeni sezona iyi bir kamp hazırlık çalışması içerisinde başlayan Atakum Belediyespor ise, beklentilerin altında bir hazırlık süreci geçirmişti. Sezonun ilk maçında nasıl bir oyun ortaya koyacağı merak konusuydu.
Gelelim sezonun açılış maçına…
Güzel bir yaz havası, saha zemini maça müsait, taraftar desteği arkasında çıkılan bir maçta oyuna iyi başlayan taraf, oyunu kontrol eden Atakum Belediyespor’du.
Orta sahada oynayan Recep’in üstün gayretleriyle oyunun hakimi oldu. Bu hakimiyetlik içerisinde Atakum Belediyespor, golü penaltıdan buldu. Gökhan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Öne geçtiği dakikalardan sonra Recep’in sakatlanmasıyla oyunun Atakum Belediyespor oyunun hakimiyetini Çarşambaspor’a kaptırdı. Çarşambaspor, tam oyuna hakimken Çarşambaspor’un top tekniği yüksek oyuncusu Kemal Bayraktar’ın pervasızca yaptığı hareketlerden dolayı  ve itirazlar sonucunda, kırmızı kart gördü. Takımını 10 kişi bıraktı.
Devre Atakum Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya gelindiğinde, Çarşambaspor’un ikinci yarıya mağlup başladı. Arkasına aldığı taraftar desteğiyle ortaya güzel bir oyun koymaya başladı. Çarşambaspor ilk yarıda her önüne gelen topu gelişi güzel kullanıyordu. İkinci yarıda ise, özellikle topu aya oynayan bir oyunla Tugay ve Danilo’nun işbirliğiyle iki hücumdan biri penaltı oldu. Tugay’ın penaltı atışından sonra Danilo’nun harika golüyle Çarşambaspor 2-1 öne geçti. Oyuncuların özverisi vardı. Ama 10 kişi oynamasının dezavantajıyla mücadele ederken, dakikalar ilerledikçe tempo düşmeye başladı ve o sırada Atakum Belediyespor’un genç yıldızı Can’dan güzel bir gol geldi. Maç 2-2 oldu.
Maçın içerisinde zaman zaman gerginlikler yaşanmaya başlandı. Bu gerginlikler fazla büyümeden önlendi. Maç karşılıklı atılan gollerle 2-2’lik beraberlikle bitti.
Ayrıca belirtmeliyim ki; giden 2 puanın ardından saha kenarında ve içerisinde yaşanılan görüntüler, hoş görüntüler değildi. Hakkı Hoca, Ayhan Hoca ve bazı yöneticiler, Kemal Bayraktar’ın çizdikleri agresif görüntüleri ileriki haftalar için takıma zarar vereceğe benziyor. Bir an önce böyle agresif görüntülerden kurtulmalıyız. Bu görüntü ile önüne geçilemeyecek durumların yaşanmaması için sakin olmak lazım. Taraftarlara örnek olmak lazım. Taraftarlarımızın diğer takım taraftarlar gruplarıyla yaptığı centilmenlik toplantılarının bir anlamı kalmaz….
Sizlerin bu davranışları Çarşambaspor’a yakışmıyor. Sporun  tanıtım ve temsil özelliklerini unutmayalım.
Önümüzdeki hafta Sinop maçının ardından buluşmak dileğiyle…
[email protected]

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
NEVZAT AKKAYA Arşivi