NEVZAT AKKAYA

NEVZAT AKKAYA

AH HOCALAR AH…

AH HOCALAR AH…

Sevgili Sporseverler;

Bölgesel Amatör Lig 4. Grubun 2. Haftasında takımımız Çarşambaspor, Sinopspor ile deplasmanda 3-3 berabere kalarak 2 haftada kazanabileceği karşılaşmalardan hanesine 2 puan yazdırarak beklentilerin altında kaldı.

Sinopspor maçı yağmurlu ve soğuk bir havada başladı.
Karşılaşmaya Çarşambaspor taraftarlarının ilgisi büyüktü.
Oyuna iyi başlayan taraf Sinopspor gibiydi. Sinopspor Alanzinho ile oyun kurmaya her topu Alanzinho ile buluşturmaya çalıştı.

Çarşambaspor ise kendi sahasında 2. Bölgede bekleyerek kazandığı topları Sinopspor ağır olan savunmasının arkasında ki geniş bölgelere topu atarak Danilo ve Umut’la gol aradı. Savunmada kalabalık görünen Çarşambaspor karşısında, maçın 20. Dakikasında savunmanın sağ tarafında yapılan hata sonucunda kalecimizle karşı karşıya kalan Sinopspor’lu Burak takımını 1-0 öne geçirdi.

Çarşambaspor bu golle birlikte toparlanmış bir görüntü çizmeye başladı. Oyun hakimiyetini hissettirdiği dakikalarda Umut’un şutu rakip savunmasına çarparak, kaleciyi de yanılttı. Top filelerle buluştu. Bu golle Çarşambaspor devreyi 1-1’lik skorla kapattı.

İkinci yarıya daha istekli ve arzulu başlayan taraf Çarşambaspor’du. Umut’un savunmanın arkasına bıraktığı akıl dolu pas Danilo ile buluştu. Danilo ceza sahasının çaprazından klas bir vuruş yaptı. Takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golden sonra maç tamda Çarşambaspor’un istediği gibi oynanmaya başladı. Sinopspor yüklenecek, Çarşambaspor’da savunmanın bıraktığı geniş alanlara topu atarak Umut ve Danilo ile gol arayacaktı.
Öyle de oldu.

Danilo yine süratini kullanarak rakibin savunmasından sıyrıldı ve skoru 3-1’e getirdi. Artık maç bundan sonra daha kolay ve Çarşambaspor’un istediği gibi gidiyordu. Ancak Danilo ve Umut girdikleri pozisyonları cömertçe harcamasaydılar skor daha farklı olabilirdi. Artık maçın sonlarına geliniyordu ki; Sinopspor’un tecrübeli oyuncusu Alanzinho kenardan kullandığı duran topu İlhan ile buluşturdu. İlhan skoru 3-2’ye getirdi.

Sinopspor bu golle birlikte umutlandığı dakikalarda maçın hakemi 5 dakika uzatma süresini gösterdi. Uzatmaların son dakikalarına gelindiğinde karşılaşma artık böyle bitecek diye beklenirken ceza sahası yakınlarında topla buluşan Sinan harika bir röveşata vuruşu yaptı ve skoru 3-3’e taşıdı. Bu golle birlikte maçın hakemi karşılaşmanın bitiş düdüğünü çaldı.

Çarşambaspor, üstün oynadığı karşılaşmada yapılan hatalar neticesinde yenilen gollerle 3 puanı bırakan taraf oldu.

Şimdi gelelim Çarşambaspor hocalarına;

Sezonun ilk maçında gördükleri kartlarla cezalı duruma düşerek takımlarını saha içerisinde yalnız bırakarak iki karşılaşmada skor üstünlüğünü elinde bulunduran takımı yönlendiremeyerek kaybedilen 4 puanın sorumlusu olarak görebiliriz. Çarşambaspor’da iki teknik hocanın da cezalı durumda takımlarını tribünden yönetmelerini ‘Ne ile izah edebiliriz?’in yorumunu siz sporseverlere bırakıyorum.

Bir daha ki maç sonrasında buluşmak dileğiyle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
NEVZAT AKKAYA Arşivi