İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

FENERBEHÇE SİVAS MAÇININ ARDINDAN(2)

FENERBEHÇE SİVAS MAÇININ ARDINDAN(2)

Kupa mağlubu Fenerbahçe lige döndü ve artık Galatasaray maçına kadar puan kaybetmeden gidip o maçı kazanarak şampiyon olmak amacındaydı maç öncesinde.

Sivasspor düşme korkusu olmayan bir konumda ama kamuoyu baskısı ile Fenerbahçeli Bülent hocanın maçı sanki vereceği havasında başladı.

Ben her zaman yazıyorum Fenerbahçe ve Galatasaray takımının bu yapıları ile Avrupa da başarılı olacağına inanmıyorum.

Neyse maça gelelim, Fenerbahçe Sivasspordan kaliteli bir takım ,biri 200 milyon Euro bir 30 milyon değerinde iki takım.

Sivasporunsantroforu Rey Manaj ve Fenerbahçe’nin santraforu Edin Dzeko hem kariyer hem parasal açıdan kıyaslanabilir mi.

Fenerbahçedeİrfan,Dzeko,İsmail,Fred,Ferdi maçı kazanma adına mücadele edenler. Diğerleri tatilde gibi yayvan yayvan oynayarak maçı kazanacaklarını zannediyorlar.

Sivasa gelince haddini bilerek oynuyor, Fenerbahçe’yi sahasında kabul ediyor, fırsat yakalarsa güçlü Manaj ile işi bitireceklerdi ve öyle oldu.

Manaj bir gol attı ofsayt diye verilmedi,

Attığı golde Fenerbahçenin gezici aklı havadaki Dijuku ve Bekaonunseyredişi arasında topu aldı ve penaltıyı kazanmasını bildi.

Ben penaltı vardı yokmuydu ile zaman kaybetmem. Bu kalitede O iki oyuncunun böyle bir hata yapma lüksü yok yaptlar ve Manajdagereğini yaptı o kadar.

VAR da 50 kere seyredip karar verilemeyecek bir pozisyon için tartışmanın anlamı yok

Kardeşim sen iyi oynamıyorsun, ite kalka gidiyorsun rakip sahaya, halı saha pasları ile nasılsa gol atarım diyorsun ama defansın evlere şenlik her seferinde yiyorsun.

Samsunsporumuzda yaptı size aynısını, aynaya baksanıza iyi oynamıyorsunuz.

Transferleriniz hatalı. İsmail hocam seni gerçekten severim ama Serdar Dursun 1.ligde bile oynamıyordu sen kurtarıcı diye sokuyorsun sahaya.

Tadic,Smanski yürüyor hocam nasıl olacak bu iş.

As topçular mücadele etmez diye bir kural mı var.

2 defansçınManajı durduramadı hocam,varmı bunu bir izahı. Bir adam yendi Fenerbahçe’yi.

Sivas tebriki hak ediyor, kapasitelerinde ne varsa hepsini verdiler sahada, Fenerbahçeliler ise yüzde 60 ile sahada idiler. Nasılsa yeneriz havasında ve şampiyonluk uçtu gitti görünüşe göre.

Galatasaray anormal hatalar yapmasa Şampiyonluk ipi ellerinde.Bencede olurlar artık.

Fakat iki takımımızın da iyi oynamadığını bizi Avrupa da şampiyonluklara taşıyamayacaklarının altını çizerek yazımızı bitirelim.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi