NEVZAT AKKAYA

NEVZAT AKKAYA

Maçın ardından zor haftaya girilirken…

Maçın ardından zor haftaya girilirken…

Sevgili sporseverler;
Öncelikle Ampute Türkiye Milli Takımı’nı Avrupa Şampiyonluğu’ndan dolayı kutluyorum.
Bir kez daha gördük ki, futbolda ayaklarında önemli olduğu kadar yürekte lazım…
Ampute Milli Takımı’nın koca yürekli futbolcularını kutluyor, başarılar diliyorum.
***
Bölgesel Amatör Ligi’nde 3 hafta geride kaldı. Çarşambaspor, 3 haftada 5 puan toplayarak beklentilerin altında bir görüntü çizdi. Haftayı 3 puanla kapatarak puanını 5’e çıkartan Çarşambaspor’da çok önemli bir haftaya girildi. Bana göre hafta sonu oynayacağı Ünye Belediyespor müsabakası çok önem taşıyan bir müsabaka.

Teknik heyet ve futbolcularında bu müsabakanın önemi ve bilinci içerisinde olduklarını biliyorum. Bu düşünceyle hafta içinde ki çalışmalarını buna göre yapacaklarını, son 3 maçta yapılan hataları asgari düzeye düşürüp, Ünyespor müsabakasından 3 puanla dönmeleri temennisiyle…

Gelelim hafta sonu Çarşambaspor’un kendi sahası ve seyircisi önünde oynadığı Orduspor maçına.Karşılaşmada oyuna iyi başlayan taraf Çarşambaspordu. Zayıf ve güçsüz bir görüntü içerisinde mücadele veren rakibi karşısında son haftaların golcü ismi Danilo ve Nurettin’in golleri ile ilk 45 dakikayı üstün tamamladılar. Bu üstünlük görüntüsü içerisinde 2. Yarıya çıkan Çarşambaspor’da, daha güzel futbol ve farklı skor beklenirken Çarşambaspor’da bir düşüş göründü. Karşılaşmada Çarşambaspor kalesine gitmekte zorlanan, pozisyon dahi bulamayan Orduspor 2 gol birden buldu. Bu gollerle birlikte Yeşil-Beyazlılarda panik yaşandı. Çarşambaspor, kötü bir görüntü sergilemeye başladı. Sahadaki futbolcuların sorumluluklarından uzak görüntüsü futbolseverlere ilerisi için umut vermiyor. Kendi sahası ve seyircisi önünde ikinci 45 dakikada kötü bir görüntü çizen Çarşambaspor’da Kadir Tütüncü yerine şans bulan Kaleci Dinçer yediği gollerle verilen şansı iyi değerlendiremeyen isim olarak izlenim bıraktı.

Sonuç olarak, eğer Çarşambaspor takımı ligde şampiyonluk kovalıyorsa, bir an önce yönetimsel olarak acil önlemler alınmalıdır. Grupta her takım birbirlerini yenecek güçte. Burada yapılacak doğru hamlelerle şampiyon olmak daha kolay diye düşünüyorum. Yönetimi bu noktada eksik noktalarda transferler yapmaya davet ediyorum. Çarşambaspor’a acilen bir genel kaptan lazım. Çarşambaspor teknik heyetinin sorumsuz davranışları neticesinde, kenar yönetim olarak saha içerisinde futbolu bilen bir isim genel kaptan olarak takımın başına getirmek gerekir diye düşünüyorum.




 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
NEVZAT AKKAYA Arşivi