NEVZAT AKKAYA

NEVZAT AKKAYA

Çarşambaspor HAKKI ile kazanıyor

Çarşambaspor HAKKI ile kazanıyor

Çarşambaspor Hakkı ile kazanıyor derken;
Sezonun son haftalarına yaklaştığımız günlerde Hakkı Hoca ‘nın takımı başında çıktığı iki maçı da alarak kazanmaya devam diyor.
Sezona Samsun’un tanınmış hocalarından Besim Durmuş ve ekibiyle başlangıç yaparak başlayan Yeşil Beyazlı ekipte sezonun ilk yarının sonlarına doğru görev değişikliğine gidildi ve Ali Bilgici ekibi göreve getirildi. Özellikle Ali Bilgici ile geçen süre içerisinde kara tablo ortaya çıkmaya başladı.
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Çarşambaspor Besim Durmuş döneminde bu hedefi korurken Ali Bilgici ile bu tablo değişerek grupta şampiyonluk yerine Ladik Belediyespor’ la yarışır hale geldik. Ortaya çıkan bu tablo neticesinde Ali Bilgici ve ekibinin görevine son verildi. Ali Bilgici ve ekibinin görevine son verilmesiyle Çarşambaspor Hakkı Hocaoğlu ve ekibine teslim edildi ve ortaya son dört hafta hedefi konuldu. Bu son dört haftada alınacak sonuçlar Hakkı Hocanın ve ekibinin gelecek yıl için tamam mı, devam mı neticesinde belirleyici olacak.
Çarşambaspor bu yıl bir ilki başararak bir sezon içerisinde üç hoca değiştirerek toplam A Takımda dokuz hocayla çalışma imkanı bulmuş ve büyük paralar harcanarak kulübün kasasından büyük meblağlar heba edilmiş oldu. Büyük meblağların harcandığı bir sezonda gelinen noktada Hakkı Hocaoğlu ile konulan hedefte Hakkı Hocaoğlu ve ekibi sınıfı geçmiş durumda. Son iki haftada oynanan oyun ve alınan sonuçlar taraftarları memnun etmiş ve Hakkı Hocaoğlu yeni sezonda da Çarşambasporun hocası olabileceği noktasında izlenimler ortaya koyarak yeni sezon için işaret beklemekte.
Evet sporseverler artık Çarşambasporun ligde kalası ile yeni sezonun yapılanması içerisine girmesi gerekiyor. Mevcut başkan Turan Bilgin ve Yönetim Kurulu üyeleri gelecek sezonda varız veya yokuz arasında bir görüş bildirerek sporseverleri bilgilendirme noktasında bir tavır ortaya koymaları gerekir diye düşünüyorum. Mevcut Başkan Turan Bilgin devam eder mi etmez mi bilmem ederse hocası hazır. Etmezse onu da BÜYÜK  başkan bilir.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
NEVZAT AKKAYA Arşivi