MUSTAFA ALTIKATOĞLU

MUSTAFA ALTIKATOĞLU

GÜN BİR OLMA GÜNÜ

GÜN BİR OLMA GÜNÜ

2 Kasım’da PKK Şemdinli’de 8 askerimizi şehit etti. Yüreklerimiz bir defa daha parçalandı.
Tabiki bu kalleşler, hainler, ağır bedeller ödeyeceklerdi. Devletimizi terör örgütlerine karşı yurt içinde ve yurt dışında eşi görülmemiş bir mücadele veriyor.

Elbette bizlere bu ızdırapları, acıları, yaşatanlardan hesap sorulup gerekenler yapılacaktır. Vatandaş olarak bizlerin görevi ise ülkemizi bölmek isteyen bizi teslim almak isteyen teröre karşı tek ses, tek yürek olmaktır. Bu süreçte aman tuzaklara ve provokasyonlara dikkat etmeliyiz.

Gerçek vatanseverliğin terörden medet umanların en çok korktuğu şeyi yaparak, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız. Gün bir olma, iri olma, diri olma günüdür. Ayrışmayacağız, birleşeceğiz. Ülkemizin birliğine, huzuruna, refahına ve geleceğine sahip çıkacağız. Başaramadılar, başaramayacaklar.

Milletimizde tıpkı 15 Temmuz’dan sonra demokrasi nöbetlerinde yaptığı gibi teröre karşı Kürt’ü, Türk’ü, Çerkez’i, Lazı, Sünni’si, Alevi’si, Sağcı’sı, Solcu’su, kol kola, gönül gönüle, bir milli mücadele ruhu ile her belanın üstesinden gelir.

Tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Nur içinde yatsınla, mekanları Cennet olsun….

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MUSTAFA ALTIKATOĞLU Arşivi