MUSTAFA ALTIKATOĞLU

MUSTAFA ALTIKATOĞLU

ERDOĞAN’A DUYULAN BÜYÜK SEVGİ

ERDOĞAN’A DUYULAN BÜYÜK SEVGİ

Çok değerli Haber Expres Gazetesi okuyucuları, 6 milyon 500 bin genç 14 Mayıs’ta ilk defa oy kullancak. Adeta iktidarın kapısını açacak anahtar konumundalar. Partilerin rekabeti de bu yüzden. Koca dünyanın cep telefonuna sığdığı olup bitenlerin anında öğrenildiği, teknolojinin insanı esir aldığı bir ortamda gençlere ulaşmak çok meşakkatli. Bu işi başarabilenler ipi göğüsleyecek.

Ak Parti de gençlerle içli dışlı. Etkinler düzenlendi, şölenler yapıldı. Sayın Erdoğan hafta sonları gittiği illerde, samimi şekilde gençlerle sohbet etti. Ve gönüllere girmeyi başardı. Çok iyi diyalog içinde Ak Parti. Gençlerin ilgisine gelince, Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan’ın analizine göre; iki sebep dikkat çekiyor: İlki Erdoğan’a duyulan büyük sevgi. Diğeri de Ak Parti’de başlama arzusu. Başkan İnan, dinamik, enerji dolu, gece gündüz koşturuyor. Yüzbinlerce genci kucaklaştırmak her yiğidin harcı değil, başarılar diliyoruz.

Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan salgın, deprem ve ardından sel felaketiyle yaşanan sıkıntıların milletçe tek yürek olarak atlatılacağını belirtti.  Cumhurbaşkanı “Son yıllarda zorlu süreçlerden geçtik. Bugüne kadar hiçbir tehdide teslim olmamış, inançla direnmiş bir milletiz. Yine başaracağız.” Dedi. “Türkiye yüzyılı vizyonu ile ülkemizi en büyük 10 ekonomiden biri yapma hedefine sıkı sıkıya bağlıyız.” Diyen Erdoğan, muhalefeti de eleştirdi: “Akkuyu’yu geziyorlar, ‘muhteşem’ diyerek beğeniyorlar. Sonra da ‘Yaptırmayacağız’ diyorlar. Ben bunları milletime şikayet ediyorum.”

Son yıllarda milletçe zorlu sınamalarda geçildiğine işaret eden Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Covid-19 salgını sebebiyle iki yıl sıkıntı çektik. Tam bu badireyi aşmışken kendimizi faiz, kur, enflasyon şer üçgenine sıkıştırılarak taviz vermeye zorlandığımız bir başka mücadelenin içinde bulduk. Bu sıkıntının da üstesinden gelirken felaketi 6 Şubat depremlerinin yıkıntıları arasında kaldık. Aşırı yağışların sebep olduğu seller deprem bölgemize felaket üstüne felaket yaşattı. Biz bugüne kar önüne çıkan hiçbir tehdide, maruz kaldığı hiçbir saldırıya, yaşadığı hiçbir zorluğa teslim olmamış, hepsine karşı da inançla ve cesaretle direnmiş bir mileltiz. Bugün de öyle yapıyoruz. Biz hakk’ın rızası için halkımıza aşkla hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MUSTAFA ALTIKATOĞLU Arşivi
SON YAZILAR