MUSTAFA ALTIKATOĞLU

MUSTAFA ALTIKATOĞLU

AK PARTİ’NİN OYLARI YÜKSELİŞTE

AK PARTİ’NİN OYLARI YÜKSELİŞTE

Ak Parti kaynakları, temmuzdan bu yana partinin oylarının yükseliş trendinde girdiğini, hedeflerinin bu trendin seçime kadar devam etmesi olduğunu ifade etti. Bu kapsamda vatandaşın önceliklerini dikkate alarak beklentilerinin karşılanmasına yönelik adımlar atılacak. Ak Parti 2023 seçimlerine yönelik hem yeni adaylar hem de seçim beyannamesinde yer alacak hedefler konusunda kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Ak Parti Genel Merkezi bünyesinde oluşturulan seçim stratejisi ekibi, seçim beyannamesinde yer alacak vaatlerin ve projelerin hazırlanması için fazla mesai yapmaya başladı. Aday tanıtımı ile birlikte seçim beyannamesinin de açıklanması beklenirken, gelecek döneme ilişkin vaatlerin Türkiye yüzyılı için doğru adımlar başlığı altında toplanacağı, sürpriz proje ve adımlara da yer verileceği belirtiliyor.

Ak Parti kurmayları, “Ekonomide yaşanan sıkıntılar nedeniyle vatandaşın öncelikleri değişti. Eskiden dolaştığımız yerlerde köylünün yolu, ilçesinin doğalgazı, terörle mücadele vs. gibi konular ön plandaydı. Şimdi gittiğimiz her yerde hayat pahalılığı ilk sırayı almış durumda. Temmuzda atılan adımların da etkisiyle oy oranımız yükselişe geçti ama önemli olan trendi sürdürmek. Bunu sürdürebilmek için özellikle sabit ve dar gelirlileri rahatlatmak gerekiyor. Şu anda insanlar cebini düşünüyor, evdeki tenceresini düşünüyor. Ak Parti ve Cumhurbaşkanı hep vatandaşın taleplerine göre değişimini ortaya koyar. Şimdi de vatandaş bizden ne bekliyorsa, bu beklentiye göre adım atılacak.Vatandaşın yüzde 70’i ekonomik sıkıntının bütün dünyada olduğunu kabul ediyor. Bunun bize yansımaları oldu. Ak Parti olarak bunu kabul ediyoruz ve çözeceğimizi söylüyoruz. Çözüme dönük adımlarımızı attık, önümüzdeki süreçte atacağız. Vatandaşın meselesi her zaman bizim ilk gündem maddemiz olmuştur.” Dedi.

Ak Parti’nin seçmen tabanının çoğunluğunu dar gelirlilerinin oluşturduğuna dikkat çeken parti kurmayları “Bu sebeple2023 seçimlerine giderken, belki de her şeyi bir tarafa bırakıpbu kesimlere yönelik ciddi adımların atılması lazım.” değerlendirmesini yaptı.

Bir sonraki sayıda buluşmak ümidiyle esen kalınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MUSTAFA ALTIKATOĞLU Arşivi