MUSTAFA ALTIKATOĞLU

MUSTAFA ALTIKATOĞLU

AK Parti’den Devasa Projeler

AK Parti’den Devasa Projeler

Ortaya koyulan devasa projeler, AK Parti ve Erdoğan liderliğinin 20 yıllık karnesi adeta… Her biri aylarca üzerinde konuşulması gereken başarılar, her gün birbiri ardına kamuoyuna duyuruluyor. Özellikle son 15 yıldır sıkı sıkıya çalıştığı 2023 projeleri, birbiri ardına sahneye çıkıyor. Sadece şu son bir ayda olanlara bakalım; Yerli otomobilimiz Togg piyasaya sunuldu. TCG Anadolu SİHA gemimiz Deniz Kuvvetlerine teslim edildi. Devasa Kocaeli Şehir Hastanesi hizmete açıldı. İstanbul Finans Merkezi açıldı. Karadeniz gazı karaya çıktı. Çam Sakura Şehir Hastanesi metrosu açıldı. Milli uydumuz İMECE uzaya fırlatıldı. Yeni tankımız Altay, TSK’ya teslim edildi. Ankara-Sivas arasını 12 saatten 2 saate indiren Yüksek Hızlı Tren hattı açıldı. İlk nükleer enerji tesisimiz. Akkuyu’ya törenle yakıt yüklendi. Enerjide devler ligine yükselen Türkiye, resmi olarak nükleer tesise kavuştu. Avrupa’nın en büyük sağlık tesisi İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı. Türk Yıldızlarının kullanacağı savaş jetimiz Hürjet ilk kez uçtu. ATAK-2 ilk kez havalandı. Gökbey helikopterimiz yerli motorumuzla havalandı. Onlarca yıldır en büyük şikayetimiz olan ‘Bor madenini işlemiyoruz. Parayı başkası kazanıyor.’ Derdini bitirecek Nadir Toprak Elementi tesisi hizmeti açıldı.

Görüldüğü üzere milli başarı bombardımanı altındayız. Olanlar rüya gibi ve biz ne saymaya, ne yazmaya yetişebiliyoruz. Geçmişte olsa şunların her birini aylarca işlememiz, bütün detaylarıyla gururumuzu paylaşmamız gerekirken, daha birini anlatamadan ötekine geçmek zorunda kalıyoruz. Üstelik bunca şeyi yaparken bir yandan 11 şehrimizi yıkan deprem felaketinin hızla yaralarını sarıyor. Sosyal konut ve devasa yatırımları da hız kesmeden devam ettiriyoruz.

Ha bunun hemen öncesinde ekonomimize ağır darbe vuran pandemi felaketi ile boğuştuğumuzu, akabinde Rusya-Ukrayna savaşı ile sarsıldığımızı, buna rağmen piyasayı ve toplumu ekonomik yönden rahatlamak için birçok kalemde vergi indirimleri yapıldığını, hazinenin EYT gibi ciddi maliyetleri göğüslediğinde hatırlatayım. Bu millet atalarının şehit kanlarıyla suladığı vatan topraklarını canını verir. Teröristlere asla teslim etmez. 9 Eylül 1922’de nasıl Yunan’ı denize döktüysek, 14 Mayıs’ta bölücüleri sandığa gömeceğiz… Hizmet kervanı nefes kesen hızla devam ediyor. Türkiye’nin 70 yıllık rüyası gerçek oldu. Akkuyu Nükleer Güç Santrali açıldı. Türkiye için Milat olan santralin açılışı son derece görkemli oldu. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MUSTAFA ALTIKATOĞLU Arşivi