MUSTAFA ALTIKATOĞLU

MUSTAFA ALTIKATOĞLU

YATIRIM VE İSTİKRAR KAZANDIRDI

YATIRIM VE İSTİKRAR KAZANDIRDI

Seçmen Cumhurbaşkanımıza tekrar sahip çıktı. Karadeniz gazı ve yatırımlar güvenoyu aldı. Depremzedeler “Bu işi yaparsa Erdoğan yapar” dedi. Halk, tercihini beka güven’den yana kullandı. Beka ve güven meselesi önemli rol oynadı. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat konusunda Türkiye’nin geldiği nokta vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiği desteği artıran en önemli faktör oldu. Cumhur ittifakı adayı Erdoğan ile MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli seçim propagandalarında ülkenin beka meselesini ön plana çıkarırken, terörle mücadelenin gerekliliğine vurgu yaptılar. Erdoğan, kararlı ve dik duruşu ile Türkiye üzerine oynanan oyunları bozarak halkın desteğini almayı başardı.

Cumhur İttifakı’nın TOGG, İMECE uydusu, TGC Anadolu gibi yerli ve milli projeleri seçmenin Cumhur’a yönelmesinde büyük etkisi oldu. Karadeniz doğalgazının ulusal şebekeye verilmesi, Cudi- Gabar’da bulunan petrol rezervler, peş peşe açılışı yapılan otoyollar, köprüler ve hızlı tren hatları vatandaş nezdinde karşılık buldu ve sandığa yansıdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhur İttifakı’nın seçim propagandasını ve vaatlerini Kahramanmaraş depreminden etkilenen 11 il üzerine kurması ve kısa sürede temeli atılan deprem konutları seçmenin tercihinde önemli etki uyandırır.

Türkiye’de 60 küsur milyon seçmen var. Bunların 56 küsur milyonu sandığa giderek serbest iradesi ile tercihlerini yaptılar. Böylesine yüksek sayıda vatandaşın yer aldığı bir secimde hiçbir üzücü hadisenin yaşanmamış olması büyük mutluluktur. Bu anlamda seçimlerde emeği geçen herkes ve bir saygı çerçevesinde oyunu kullanan her vatandaş teşekküre layıktır. Bir başka iftihar sebebi de seçime iştirak nispetidir. Bu seçimlerde seçmen iştirak çok yüksekti. Böyle bir tablo dünyada ilk defa yaşanıyor. Bu tercih, istikrar, istikbal, kalkınma ve güvenin tercihidir. Sağlıcakla kalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MUSTAFA ALTIKATOĞLU Arşivi