MUSTAFA ALTIKATOĞLU

MUSTAFA ALTIKATOĞLU

Yaparsa Reis Yapar

Yaparsa Reis Yapar

Cumhur ittifakı Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Fatih Erbakan’ın da iştirakiyle Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, 21 Mayıs günü Defne’de Devlet Hastanesi açılışı yaptı burada 250 hekim ve toplamda 1400 kişi çalışmakta. Cihazlar, en iyilerinden. Oysa 14 Mayıs’ta Defne’de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 90, Sayın Recep Tayip Erdoğan yüzde8.ay almıştı. Buna rağmen kimsenin cezalandırılması gibi bir hata işlenmedi ve millete bir sağlık kurumu kazandırıldı. Yaparsa Reis Yapar…

Cumhur İttifakı, açık ara TBMM çoğunluğunu kazandı. Bu zafer, millet ittifakı ve terör elebaşlarının dünyasının allak bullak etti, psikolojileri bozuldu. Şimdi önlerinde bir tek mum ışığı kaldı. O da söndü sönecek. Buna imkan yok ama Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olsa bile Meclis, cumhur ittifakı partilerinde olduğu için Çankaya’da mı oturacak, her neyi tercih edecekse yerinde rahat olamayacak, aralarında terörle iltisaklı kişilerin de Bakan olarak bulunduğu Hükümet rahat çalışamayacaktır. Hele hele Mavi Vatan’dan, Fırat kalkanı Bölgesinden, Karabağ’dan vs. askerlerimiz çekilir. Her rengiyle teröristlerin ülkeye dolmalarına yol açılı, hiçbir göçmen siyaseti gütmeden bütün muhacirler kazanıp gönderilirse Hükümet buharını daha da erken çıkar. Meclis ‘te sürekli hırpalanan bu hükümetin yaşaması mümkün değildir.

Millet ittifakı mensupları, 14 Mayıs’ta seçimi kaybedince vaatlerini gerçekleştirmelerinin mümkün olmayacağını gördüler. Seçimi kazanınca teröristler arkadaş, Batı’nın vesayetine razı, yerli savunma ve her türlü sanayiye muhalif, misafir veya hak kazanmış unsurlara düşman fakat seçimi kaybedince parlak milliyetçilik nutukları atan siyasiler. Millet ittifakının 28 Mayıs’ta 14 Mayıs kadar bile Cumhurbaşkanlığı şansı yok. Milletvekili seçimini kaybedince edilen kem sözler, afetzedeleri otelden çıkarmalar ve sözlerdeki tutarsızlıklar güven zedelenmesine neden oldu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MUSTAFA ALTIKATOĞLU Arşivi
SON YAZILAR