ÜMİT GÖK

ÜMİT GÖK

  BİR ÇİÇEK AÇMA İLE BAHAR GELMEZ

  BİR ÇİÇEK AÇMA İLE BAHAR GELMEZ

Yılport Samsunspor takımı hemen, hemen ilk 11’ni belirlemiş. Fuat Çapa  Yense'de yenilse'de berabere kalsa da Kötü top oynasa da Nurullah, Alaattin, Soner, Şheldon, Yunus Emre, Osman, Hasan, Fofana, Tomane ve Yasin Öztekin’den vazgeçmiyor. Fuat hoca ilk on birde Kayamba, Junyor Tallo, Saviçeviç, ve Cihan Karaman’dan 10 numara yaratmak zorunda kaldı. Hele birde Tolcay Ciğerci var evlere şenlik bizi eğlendirsin diye oyuna sokuyor. Yinede olsun son üç sezonumuza baktığımızda ilk on birimizi sayamıyorduk.

Erken bulduğumuz golle öne 1- 0 öne geçtik. İyi top oynamıyoruz rakip üzerimize geliyor. Nurullah’ın erkenden topu oyuna sokması sonucu skoru 2 - 0 taşıdık. Tallo toplu topsuz oyunda yok derken ani
gelişen bir atakta Fofana'ya 3. golü attırdı. Denizlispor takımı bizi hiç zorlayamadı hele birde erkenden bulduğumuz gol onları şaşırttı.

İkinci yarı Denizlispor takımı tüm riskleri alarak üstümüze gelmeye çalıştı. Yılport Samsunspor kontra ataklarla gol aradı. Fakat bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremedik.Yasin’i düşürdüler çok net penaltıyı hakem vermedi. Fofana yine sahneye çıktı ve Yasin’e alda at dedi. 4-0 öne geçtik. İlerleyen dakikalarda Hasanın uzun  pasını Yasin çok şık vuruşla gole verirdi. 5-0 öne geçtik. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı maçı 5-0 kazandık.

Bu maç bizi yanıltmasın 5 pas yapamadan 5 gol attık. Takım oyunumuzda  sıkıntı var. Tomane, Hasan ve Yasin tripleri ile ne yapmak istiyorlar. Daha coşkulu oynamalıyız. 3 bölgede kenarları iyi kullanmaya başladık bunların aynısını orta alanda da yapmalıyız. Şut yüzdesini artırmalıyız. Mücadeleden kaçmadan 90 dakika boyunca Samsunspor olarak tempoyu biz ayarlamalıyız. Fizik kondisyon olarak 100 / 100 iyiyiz bunu sahaya daha iyi yansıtmalıyız.

Önümüzdeki Ümraniye maçını kayıpsız geçersek devamında Menemen geliyor içerde oynayacağımız bu maçı da alırsak lig'i ilk iki'de bitireceğimize inanıyorum. İlk maçta da 5 gol atılmıştı, bu sefer 5 golü birden biz attık...
SAYGILAR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ÜMİT GÖK Arşivi