ÜMİT GÖK

ÜMİT GÖK

10 NUMARA MUSTAFA

10 NUMARA MUSTAFA

Milli maç  arasında ne yazimderken  ; Mustafa bize  Malzeme vermeye devam ediyor.
Sevgili Başkanım Samsunun en büyük markası Samsunspor'dur . Bu şehrin futbol takımının TFF 1 ve süper ligler'de mücadele edip başarılı olması , adından söz edip sürdürebilirolması bu Şehrin gurur kaynağıdır.

Sevgili başkanım ayrıca YılportSamsunspor  bu şehirde yaşayan sizi , beni ve tüm Samsunlularıtemsil  ediyor . Onun için  bu takımın maddi ve manevi yanında olmalıyız . Bu takımın önüne engellerkoymamalıyız .

Sevgili başkanım bir taraftar olarak Sizden isteğimiz , alt yapı tesislerini bir an önceSamsunspor kulübüne  verilmesidir.

Ayrıca diğer bir olay , Kulağımıza gelen çatlak bilgilere baktığımızda .Samsunda'ki amatörtakımlara bakış açınız değişmiş gibi .Sayın başkan Samsunda'ki tüm amatör takımlara eşit davranmanız gerekir. Onların sorunlarına  ihtiyaçlarına cevap  vermeniz gerekir. Yani kısaca bi taraf olmamanız gerekir.

Sevgili başkanım Siz ne yapıyorsunuz bilmiyorum , ama kulağımıza  gelen bilgilere göre Ağırlığınızı  Samsun amatörün'de mücadele eden Samsun Büyük Şehir Belediyespor'a veriyorsunuz gibi söylemler var .

Sayın başkanım Büyük Şehir Belediyespor  Çalışmalarını Haluk Ulusoy tesislerinde sürdürüyor.
Ayrıca Samsunun  değişik yerlerinde olan  2 halı sahasını  kiraya veriyor. Ayrıca Çocuklarımızı idman sahasına  taşımada rahatlıkla kiralık otobüsler kullanılıyor. Yani kısaca sizlerdeki imkan Çoğu amatör takımlarımızda  yok .Peki sahada nasıl rekabet olacak. Duyumlarımıza göre kulüp başkanınız bazı transfer ve gelişen olaylarda ben Büyük Şehir belediye başkanı ağzıile konuşuyorum diyormuş . Doğru ise ; buda yanlış.

Sevgili başkanım sizin Şehir planlamalarınız  yanlış , Eve lazım olan yardımları başka illere veriyorsunuz . Hiç kimseyi muhatap almadan ve  dinlemeden Milletin evini yıkıyorsun.

Sevgili başkanım bu ara Samsun sizi  konuşuyor. Sizdem ricam biraz Halka inin. Sevgili başkanım sizden önce  Samsunda doğan ve Samsun'a yerleşen bu insanları lütfen  mağdur etmeyin.

Sevgili başkanım   Amatör futbola yatırım yapın. Gelecek Samsunun gençlerinde .

ARABİLER'DE  DEĞİL GİBİ GELİYOR BANA .

Ayrıca Zeka  Kalp ve Dürütlük buna çok ama çok ihtiyacımız var  ........

 SAYGILAR.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ÜMİT GÖK Arşivi