ÜMİT GÖK

ÜMİT GÖK

BU TAKIMA DEVE KESSEN BOŞ!

BU TAKIMA DEVE KESSEN BOŞ!

YılportSamsunspor çok kritik bir maç olan Menemenspor'akarşına  hucum oyununu benimseyen ofansif bir kadro ile çıkmış.
Biliyorsunuz Menemenspor geçen sezon bizim kaderimizleoynayan takımlardan biri idi .
Maça iyi başladık, önde basıyoruz, tam oyunun kontrolünü elimize alıyoruz derken Menemensporyine yan ve duran toptan golü buldu .
Aynı köşeden kullanılan kornerde golü çizgidençıkarttık. Aykut Özer kornerden altı pas bölgesine süzüle,süzüle gelen toplara bile çıkamıyor.
Menemenspor gücü oranında defansı kalabalık tutup rakibi kendi alanında karşılayıp kontra atak ve duran toplardan  gol bulurum düşüncesi ile sahaya çıkmış ve bunuda başardılar.
Baskılı oynamaya devam ediyoruz .Diamond’ e uzaktan çektiği şutla takımımızın beraberlik golünü attı. İlk yarı karşılıklı gollerle berabere geçildi.

İkinci yarı bir başladı  Pir başladı Menemenspor bu sefer duran toplarla değil defansımızınarkasına atılan toplarla golleri buldu. Hocanın en iyi yerimiz dediği defans ve orta saha otoban yolu gibi olmuş.

Daha sonra Tomane’nin erken gelen golü ile farkı bire indirip umutlandık.Bu sefer  oyun planındançıktık  şuursuzca ataklar yapmaya başladık  ne yaptığını bilmeyen dağınık bir görüntüverdik. Bu görüntü  bu ligin en büyük Markası olan Samsunspor’a yakışmadı.

Hocam Alaattin’de ne buldunda Ali Ülgen’i devamlı kesiyorsun sonra kurtarıcı diye sahayasürüyorsun .  Soner'e ve Yasin’e  nasıl katlanıyorsun.
Bunların dokunulmazlığımı  var.

Rakip takım oyuncuları orta sahamızı çabuk geçiyorlar ve rakibe pas yapma imkanı veriyorlarüretkenlikleri hiç yok .Orta  saha ve defans bölgesinde oynayan oyuncularımızda 2 . haftadanberi  çok formsuzlar.

Yasin ilk hafta attığı gollerin aynı pozisyonlarını buldu atamadı Geriye yardıma gelipadamda  kovalamıyor. BiTomane’yekaldık .
Ofansif oyuncularımız Fofana , Melih , Semih, Alen,Mehmet Akyüz, Bah ,Çinari ,Gökhan Karadeniz gibi kadro var ama icraat yok .

Sayın hocam iki kelime size yazıyorum , Şampiyonluk hedefi ile yola çıktığınızı söylediniz,
2  kamptada yeni transferlerin 100-80 beraber çalıştığınızı söylediniz ve lige hazırızdediniz . Oynadığı futbolla coşkulu ve  Zevk veren bir takım geliyor dediniz. 2 yiyip 3atarız dediniz.90 dakika  koşan ,mücadele eden takım geliyor dediniz . Alt yapımızdangelen oyuncuları oynatacağım dediniz. Şu ana kadar aldığımız puanlar ve oynadığımız futbolbunları onaylamıyor .

SAYGILAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ÜMİT GÖK Arşivi