ÜMİT GÖK

ÜMİT GÖK

  YAZIKLAR OLSUN

  YAZIKLAR OLSUN

Geçen hafta Denizlispor maçı bizi yanıltmasın dedim ve köşe yazımın başlığı bir Çiçek açma ile bahar gelmez olarak yayınladım. Ümraniye spor karşısında sahada Savaşmayan mücadele etmeyen ve ne yaptığını bilmeyen futbolcular vardı. Maalesef kötü bir futbol ile yenildik.

Maça gelirsek; Mantıklı bir 11 ile sahada yer aldık oyuna  iyi başladık ilk on dakika'da Fofa’nın yakaladığı net bir gol pozisyonundan faydalanamadık bir daha izleyin rakibin  4 numaralı oyuncusu Fofana’ya arkadan yaptığı hareket kesin Penaltı idi. Daha sonra Ümraniye takımı yavaş, yavaş üstümüze gelmeye başladı.

Özellikle Del Valle ceza sahası civarında çok pozisyon bulup şut çekti bir ALLAHIN KULU  önlem alamadı. İlerleyen dakikalarda defansımızda derinliğin kaybolduğu bir anda atılan uzun bir topa Nurullah geç çıkınca rakip ona takılıp düştü ve son adam olduğu için kırmızı kart gördü bence faul bile yoktu.

İlk yarının sonlarına doğru yine Del Valle’nin ortasında Soner’in önündeki rakip golü attı ve ilk yarı bitti.

İkinci yarı Fuat hoca, Yunus Emre'yi çıkartarak yanlış yaptı. Adamını kaçırıp kırmızı karta sebep olan ve önündeki adamı marke edemeyip gol attıran Soner hala sahada duruyor. İkinci yarının başında yan topta Şheldon’un sırtına çıkarak atılan gol faul dü hakem bunu da verdi. Hasan ile Umutlandık.

Ümraniye 3 .golü atarak maçı aldı.

Sahada ne yaptığını bilen ve maç boyu mücadele eden takım Ümraniye idi 3 puanı aldı. Junyor Tallo bizim elimizde patlayacak! Fuat çapa oyuna aldığı ve almadığı oyuncularda ve hata yaptı. Şunu gördük Fuat Çapa hocam bu işler konuşma ile olmuyor bakalım ne mazeret uyduracaksın. Defansımız yolgeçen hanı gibi. Kanatlar çalışmıyor orta saha mücadele etmiyor ve üretken olamıyoruz. Biz bu kadro ve oynadığımız futbol ile 1 ileri 3 geri gideriz.

Hakem sana bir şey demiyor ALLAHA havale ediyorum maçı sinsice yönettin Samsunspor takımı da sana malzeme verdi onu da bizim aleyhimize kullandın. Bu maçtan önce sana olan ön yargılarım vardı yanılmadım. Seni buraya atayanlar ve sen RAHATLADINIZ MI? <

Yönetim uyuma takıma sahip çık Lobicilikte güçlü ol ....

SAYGILAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ÜMİT GÖK Arşivi