İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

KIZILCABÖLÜK MAÇININ ARDINDAN (1)

KIZILCABÖLÜK MAÇININ ARDINDAN (1)

Çarşambaspor çok ama çok önemli bir galibiyet aldı.6 puan değerindeki bu maçı kazanan sporcularımızı tebrik ediyorum.

              Maç öncesi grubumuzun en fazla berabere kalan takımına karşı oynayacağımızı, son dakikalarda attığı gollerle maçı kazanan Kızılcabölük takımı ile son saniyesine kadar mücadele etmemiz gerektiğini ifade etmiştim.

              Maç öngördüğüm gibi geçti, umduğumdan daha iyi bir Kızılcabölük takımı gördüm sahada.

              Son söyleyeceğimi ilk söyleyeyim bu takım kesinlikle küme düşmez.

               İyi oynamadığımız bir maçtan sonra 3 puanı hanemize yazdırdık. Bu sonuç çok önemli ama önümüzdeki hafta içinde oynayacağımız Darıca ve Alanya Kestel maçları için oynan oyun umut verici değildi.

Kızılcabölük takımı 1 dakikada hangi güçle başladıysa maça son dakikada aynı tempoda bitirdiler. Her oyuncusu ne yapacağını biliyor, hadlerini de güçlerini de biliyorlar.

              Oyuna giren oyuncuları gereken katkıya verdiler fakat puan hedefleyerek geldikleri deplasmandan puansız döndüler.

              Bize gelince altın değerinde 3 puanı aldık ve çantamıza koyduk, bu çok ama çok kıymetli.

              Takımımıza ve maça gelirsek 4. dakikada Kemal’in ceza sahası dışında attığı şutla bulduğumuz golle başlayan maç başladığı gibi bitti.

              Oyuncularımızı tek tek analiz etmek yerine 3 gün sonra oynayacağımız Darıca maçına bir veri olabilecek düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

             Fakat Burçak kardeşimizin harika oyununa dikkat çekmek istiyorum, iyi ki var tam bir profesyonel, nerde ne yapacağını iyi biliyor ve takımımızın 90 dakikaya gücünü yayan nadir sporcusu.

             Enver sağbekte çok iyi oynadı ve sahada devamlılığı olan Burçak sonrası 2 numaralı topçumuz idi. Belki bu sezon en iyi oyununu oynadı.

             Kaleci Kadir kafa topunda yaptığı kurtarışla galibiyete imza atarken, Havadan gelen bir yan topta topu uzaklaştıramayıp direğe  Vuruşunu seyretmesi manidardı.

             Muhammed topu alışı, saklayışı pas verişi ile bir profesyonel ama bu işleri ne zaman caza sahasında yapacak hala merak ediyorum.

Takımımızın yeni transferlerinden Doğancan’ın olmayışı bizim için önemli bir eksiklikti bunu da bir kenara not edelim.

              İsim bazlı değerlendirme yapmayacaktık ama bu sporcularımızın hakkını yemeyelim dedim yarın genel bazlı bakalım maçımızın ve takımımızın analizine.

             Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi