MUSTAFA ALTIKATOĞLU

MUSTAFA ALTIKATOĞLU

ADAM GİBİ ADAM

ADAM GİBİ ADAM

ADAM GİBİ ADAM

Çok değerli Haber Expres Gazetesi okuyucuları, Adam. oğluna adam olamazsın demiş, oğlu okumuş kaymakam olmuş. Babasını ayağına çağırmiş. Baba sen adam olmaz" demiştin evet işte ben adam oldum, kaymakam oldum, demiş. Babası oğluna "adam olsaydın beni ayağına böyle çağırmazdın" demiş. Adam gibi adam olmak. için eğitim, eğitim, eğitim diyorum.

Aile toplumun temel taşıdır. Aile dünyanın en gelis- miş ordularından en moden silahlarından daha etkili bir silahtır. Güçlü ailenin vatan bayrak ezan gibi değerlere sahip çıkarak yetişmiş fertleri bir araya geldiğinde onu yok eden bir güç bulamazsınız. Aile bu kadar önemli iken neden niçin milli manevi değerlerimize uygun aile yapısı hakkında eğitim verilmez?

Neden okulda eğitim milli ruhu canlı tutmak için verilmez? Amerika 1945 yılında Hirosimay!, bombalıyor, japonlar gençleri bomba atılan yere götürü yor Siz güçlü ve kuvvetli olmazsanız sizi böyle yaparlar? Jiyor. japonlar & saat kendine çalışıyor 4 saat devlete çalışıyor, japonya böyle çalışarak bu hale geldi, japonla-rin Hiroşíma si varsa bizim görüp ibret alacağımız Çanakkalemiz var. Çanakkale de verdiğimiz şehit sayısı japonların Hiroşima ve Nagazaki kentlerinde verdikleri kaybın iki katıdır...

Bizim yavrularımız Çanakkale'yi bilmiyorlarsa bütün dersleri ezbere bilse neye yarar? Neden kory- hekimlik ailenin yapısını ve yapısını ve sağlığını korumak için. Ailerin küçük orta büyük sorunları var mı elbette var, küçük sorunlar büyük sorun olmadan bir uzmandan destek almak lazım. Sigara alkol uyuşturucu aşırı kilo obez hareketsiz hayat, dengesiz beslenme ileride bir hastalığa davetiye çıkarır mı? Elbette çıkarır hastalık gelmeden hastalığın önüne set çekmek için koruyucu hekimlik diyorum.

Son söz olarak vatan bayrak ezan gibi değerlere sahip nesiller yetiştirilmesi temennimiz olmalıdır. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MUSTAFA ALTIKATOĞLU Arşivi
SON YAZILAR