İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

MAÇ SAHADA  KAZANILIR

MAÇ SAHADA  KAZANILIR

    3.Lig 2 grupta yer alan takımımızı  bu yıl geçen yıldan daha zor bir lig bekliyor ,İlk maçımızı Şile karşısında 2-0 kaybettiğimizden dolayı söylemiyorum bunu.
              Geçen yıldan tecrübe kazanmış bir ekibimiz var yönetimi ,hocası ,oyuncusu ile.
              Grubumuza baktığımda gördüklerimin kısa bir paylaşımını yapmak istiyorum bu düşüncemi pekiştirmek için.
             19 takımlı ligimizde 6 İl takımı var İl takımları her zaman iyi olurlar, Uzun yıllardır bu ligin tadını bilen tecrübesini yaşayan en az 10 takımı var grubumuzda ,bizim grubumuzda şöyle kabaca bakıldığında Iğdır,Aksaray,Düzce,Kuşadası,Aksaray,İskenderun gibi şampiyonluğa takım yapmış ekipler var.
            Iğdır takımına şöyle bir baktım maşallah süper lige ekip yapmışlar gibi.Hatayspor ve Sakaryaspor karışımı bir ekip yapmışlar.Biz çıkacağız arkadaş diyen bir ekip kurmuşlar.Batuhan KARADENİZ gibi bir marka oyuncu almışlar geçen sene 2.ligde Hekimoğlu Trabzonda  37 maçta 29 gol atmış ,Mesut ÇAYTEMEL’i almışlar geçen yıl Hatayda 23 maç oynamış Süper Ligde,Soner ÖRNEK yine Hatayspor Süper lig tecrübeli,Hakan ASLANTAŞ Sakaryadan alınmış bildik isimlerden ,Muhammed REİS Sakarya Akhisar ,Sakarya bekraundlu,Arif BOZKAYA Tuzla vs vs vs lste uzayıp gidiyor ilk maçlarını deplasmanda Alanya Kesteli yenerek geçtiler.
            İskenderun takımına bir göz attım Hocaları Ümit KARAN başlı başına bir artı,geçen yıl bizim grubun Esenler EROK,Karşıyaka ve diğer grupların iyi oyuncularını transfer ederek Iğdır gibi değil lige göre en iyisini kurma transfer politikasını gerçekleştirmişler.Aksaray’la deplasmanda beraber kaldılar. 
           Düzce her zaman şampiyonluğa oynayan takım yapar,Murat GÜRBÜZEROL Samsun ,Giresun ,Erzurum orjinli bir sporcu, Oğuzhan ERDOĞAN’ı  Keçiörengücünden almışlar,2 ve 3 ligden iyilerden bir karma ile şampiyonluk yoluna çıkmışlar.
          Bunları hatırlatmaktan muradım bu senenin sıkıntılı geçeceğine vurgu yapmak.Yoksa futbol sahada oynanılır ve mücadele ile kazanılır.Birileri parayı fazla harcamış olabilir.
          Benim ölçülerimle 3.ligde kalıcı bir Çarşambaspor,sezon sonuna kadar play of heyecanı yaşatan bir oyun fazlasıyla yeterli takımımız için.
         Yönetenlerden ve oynayanlardan benim kişisel beklentim birkaç yıl için böyle gidelim yeter.Futbol para ve iyi oyuncu demek.Şampiyonluk güzel kavram ama içi çok ağır.Her şeyin zamanı var diye düşünüyorum.Takımımızla ilgili değerlendirmeleri bir sonraki yazımıza bırakılım.
                Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum    

 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi