Başkan Dündar’dan Teşekkür Yemeği

Başkan Dündar’dan Teşekkür Yemeği
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, seçim döneminde kendisini yalnız bırakmayan gönüllü vatandaşlarla teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

31 Mart Yerel seçimlerinde Bağımsız Çarşamba Belediye Başkanı olarak seçilen Hüseyin Dündar, seçim süreci boyunca kendisini yalnız bırakmayan gönüllü vatandaşlarla, teşekkür yemeğinde bir araya geldi. Nazar Düğün Salonunda Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar tarafından organize edilen yemeğe katılım yoğun oldu. Yemek organizasyonuna gelen herkes ile yakından ilgilenen Dündar, masaları dolaşarak herkes ile tokalaşıp, hatıra fotoğrafı çekindi.

‘Türkiye başarı hikâyemizi merak ediyor'
Büyük bir başarı hikâyesi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, başarı hikâyesine katkıda bulunan dostları ile birlikte olduğunu ifade etti. Dündar, Türkiye’nin her bir tarafından kendisini arayanların Çarşamba’nın seçim sürecinde elde ettiği başarı hikâyesini merak ettiklerini de sözlerine ekledi.

‘Çarşamba olarak 31 Mart seçimlerinde elde edilen başarı hikâyesi, gelecekte çocuklarımıza bırakacağımız güzel bir başarı hikâyesi olacak’ diyerek konuşmalarına başlayan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar; “Türkiye’nin her yerinden beni arayan, bu başarı hikâyesini merak eden ve nasıl başarıldığını merak eden dostlar var. Bizim bundan sonra ki mücadelemiz ve gayretimiz, bu başarıyı Çarşamba da örnek ve modern bir belediyecilik çalışmaları ile taçlandırmak. Başarılı belediyecilik hizmetleri yeniden vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Çarşamba’nın verdiği destek ve güvenin karşılığı olarak gerekli hizmeti vereceğiz. Çarşambamızın bundan sonra ki süreci Allahın izni ile çok daha farklı olacak. Çarşamba’lılar olarak kenetlenerek başarıya inanan ve bununla ilgili tavrını koyan bir memleket olduğumuzu göstermiş olduk. Ben bu şehrin ve sizlerin Belediye Başkanı olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi

baskan-dundar-yakin-profil.jpg

bizim-ekip-ve-baskan-tabloluk-resim.jpg

sik-hanimlar-ve-beyler-toplu-alkis.jpg

toplu-yakin.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel