Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

DEĞİŞİM

DEĞİŞİM

Sevgili hemşerilerim,

Yaklaşan genel seçimlerle birlikte adaylar sahaya çıkmaya başladılar ama şu ana kadar sahada olan adaylar AK partinin adayları henüz diğer partilerin adaylarını göremedik.

Sahada çalışan AK Parti adaylarında bu seçimde işlerinin kolay olmayacağı belli niye derseniz geçen yıl çıkartılan büyükşehir yasasıyla başlarının ağrıyacağı ortada. Bir de buna muhalefet partilerinin vaatlerini düşünürsek kafalar karışık. Birde aday listede yapılan sıralama sıkıntının göstergesi gibi duruyor.

İşte sadece AK parti adaylarının çalışması yeterli değil. Hiç zaman kaybetmeden büyük şehir belediye başkanı diğer ilçe belediye başkanları da sahaya inerek çalışmaya başlamaları gerek. Şuana kadar sadece saha da iki belediye başkanı görüyoruz Osman Genç ve Erdoğan Tok. Diğerleri maalesef halan daha işin ciddiyetini kavrayamamışlar gibi gözüküyor. Burada önce iş il başkanına düşüyor. AK Parti genel merkezde işin ciddiyetini kavraması gerek. Yoksa 8 Haziran da ummayacak sonuç çıkarsa hiç şaşırmayın.

Eski teşkilat başkanı olarak ilçe yıllarca görev yaptığım bu camiada sıkıntıya uğranırsa önce bu beni üzer AK parti adaylarında gördüğüm azimli olan her tarafta halkla buluşan Kamuran Özden’i gördüm. Adam canla başla çalışıyor. Kendi izlenimlerimi sizlerle paylaşayım halkla konuştuğumuz da 4’ le 5 sıradaki adayların Samsun’ a uzaktan yakından alakası olmadığını söylüyorlar.

Genel merkezin bu konuda yanlış tutum sergilediğini düşünüyorlar geçen dönemde bize Tülay Bakır’ı kabul ettirmişlerdi. Bu dönem aynı işi yaptılar diye sitem ediyorlar. Ak parti Samsun’da teşkilatlar belediye başkanları meclis üyeleri gece gündüz ev ev, köy köy gezip anlatmaları gerek yoksa 8 Haziran sabahı biz nerde yanlış yaptık derdine düşer. Bizden söylemesi.

Şimdi gelelim Çarşamba teşkilatında özveri ile çalışan bir arkadaşımıza; Bu arkadaşımız Ticarette geleceği parlak bir isim. Bu kardeşim siyasette de küstürülmezse güzel çalışmalara imza atacağını düşünüyorum. İnşallah daha ileride bu konuyu kapsamlı olarak sizlerle paylaşacağım.

Saygılarımla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi