Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

ÇARŞAMBA’DA YENİ DÖNEM

ÇARŞAMBA’DA YENİ DÖNEM

Çarşamba da bir dönem kapandı ve yeni bir dönem başladı.
Cumhur İttifakı Adayı hemen hemen ilçelerde en fazla oyu Çarşamba’dan alarak AK Parti Adayı Sayın Halit Doğan’la Belediye Başkanlığını kazandı.

Göreve başlayan Halit Doğan’dan bahsetmek gerekirse; Genç, dinamik, gönüllere girmesini iyi bilen bir insan.
Kiminle iki sohbet etse, insanların gönüllerine girebiliyor.
İlçe Başkanlığın döneminde herkese kapısı açık bir başkanlık dönemi geçirdi.
4 buçuk yıllık İlçe Başkanlığında attığı adımları karşılığını Belediye Başkanı olarak tamamladı.
Şimdi inanıyoruz ki; daha da güzel hizmetler yaparak bu milletin hizmetinde olacaktır.

En büyük avantajı Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Mustafa Demir gerçekten Samsun için bir kazanç. Üç dönem Milletvekilliği, Bakanlık yapmış olan, devletin bütün kademelerini bilen, deneyimli bir insan.

Devletin içinden gelen sanayici, mimar biri. İnanıyorum ki; Samsun-Çarşamba 1 yıl içinde büyük çalışmaları görecek. 2024’de çok değişik bir Samsun göreceğiz. Mustafa Demir için bu kadar net söylüyorum. Çünkü onunla uzun yıllar çalışma imkanım oldu onun için rahat söylüyorum. Çalışma temposunu bilen biriyim.

Bir de üzüntümü belirtmek isterim. Çarşamba Belediyesi önünde devir teslim törenine gelmeyen Sayın Hüseyin Dündar’ı göremedim üzüldüm. 15 yıl Belediye başkanlığını başarılı hizmetleriyle tamamlamış her çıktığı seçimde Çarşamba halkı en yüksek oyla ona bu makamı üç kere teslim etmiş bu insanların bence biraz kalplerini kırmıştır. Devir teslim töreninde orda olması lazımdı. Halkına teşekkür eder helallik ister ve vedalaşırdı. Bu millet bunu beklerdi ama yapmadı bu kendi tercihidir. Halk bunu değerlendirir. Şimdi seçilen bütün başkanlara yolları açık olsun diyor, onlardan en güzel hizmetleri bekliyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi