ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

TERS KÖŞE

TERS KÖŞE

Değerli okurlarım…

Değişik gazete ve dergilerde köşe yazarlığı yapmaktayım.
Sizin beni yakından takip ettiğinizi de iyi biliyorum.
Çünkü çevremde gezerken benimle ilgili görüşlerinizi anlatırken yolda görünce görüşlerinizi anlattığınızda mutlu olduğumu beyan etmek isterim. Bizler köşe yazarları, sessiz çoğunluğun sesi olduğumuzu, halkımızın mağduriyetlerini, sizlerin sesinizi duyurma noktasında hareket eden kalemleriz haksızlıkların, adaletsizliğin kol gezdiği bu dünyada adaleti haykıran kalemlerimiz belki bilmeden bazıları kırabilir, incitebiliriz.
Bu da kalemimizin mürekkebinin kağıda istemeden bulaşması diyebiliriz. Şahsım özellikle spor, siyaset ve güncel konuları kaleme alan bölgemizdeki eksiklikleri dikkate alıp halkın sesi olan biriyim.
Bazen hicivle tenkit eden bir yazarım.
Bazen yazılarımızdan rahatsız olup bu adama yazı yazdırmayın diyen kesimler olsa da gerçekler çamurla sıvanmaz diyoruz. Halkımızın uzak kaldığı kırsal kesimlerin, haksızlıklara mağdur olmuş topluluklara ulaşmak isteyen bir kalemim kimsenin ettiği yanına kâr kalmasın diyenlerden olmadığı söyleyenlerdenim. Bana dokunmayan bin yaşasın diyenlerden değilimdir. Gizli kapaklı iş çevirenlere, mazlumun hakkını yiyenlerin insan ekmeğiyle oynayanların karşısında olan bir kalemim.

Haber Expres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sayın Erol Şeker bey’in bana yıllar önce benim gazetemde yazar mısın teklifi bugüne nasipmiş. Önce ki gün kendisinin teklifine geri çevirmeyerek kabul ettim. Kendisinin yaşadığı mağduriyeti yakînen bilen birisiyim. O sıkıntılı dönemde de yanında olmuştum. Şimdi de tam desteğimi vererek gazetesinde belirli günlerde köşe yazılarımla siz okurlarımla buluşacağım. Haber Expres ailesinde olmaktan onur duyduğumu belirtmek isterim.

Haber Expres Gazetesi Web Sitesi ile İnternet Haber Portalı ile gazeteciliğin tam yapıldığı kuruluştur. Bunca engellemeler karşısın da mücadele eden ayakta kalan bir gazetedir. BİK ve İHA üyesi olan bir gazetedir. Çarşamba’da gündem oluşturan, gündem değiştiren bir ekiple çalışma kararı aldığımdan dolayı memnun olduğumu söylemek isterim.

Siz okurlarımın da desteğini bekler saygılarımı sunarım. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi