İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

HESAPLARIMIZ TUTMADI EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI

HESAPLARIMIZ TUTMADI EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI

           Futbolda dün yoktur ,bugün ve yarın vardır. Dünden ders alıp geleceğe yelken açmak gereklidir sürekli.

          Alanya Kestel’i yenmemiz gerekliliği üzerine vurgu yapan yazılarım oldu ve 4 maçta 8 puan hedefimizin 4 ünü almıştık bu günde 3 puan alarak 7 puan yapmamız gerekmekteydi.

          Evdeki hesap çarşıya uymadı Kalecimizin yaptığı hatayı telafi edemedik. Bizim gibi orta sıra takımlarının 1 gol yediklerinde bunu döndürmek için olağanüstü çaba harcamak gerekmekte.

          Yüzde yüz karşı karşıya golü alanda aynı kaleci , amatör bir oyuncunun yapmayacağı hatayla bize gölü yedirende aynı kaleci.Bu sene ne hikmetse aynı tür basit gereksiz goller yememize sebebiyet veriyor Kale ve defans oyuncularımız.

          Anladık oyunu geriden pasla kuracağız ama böyle goller yememize vesile olmayacaksınız arkadaşlar,böyle bir lüksünüz yok.

         Zaman ,Emek ve para harcıyoruz .Biliyorum sizlerde bizden fazla üzülüyorsunuz ama bir sezonda bu kadar hata lüksü yeter.

          Santraforumuzun sakatlığıda bu maçı kaybetmemizdeki en önemli etkenlerden biridir.İnşallah ciddi bir şeyi yoktur yoksa takımımız çok çok zorlanacaktır bundan sonraki maçlarda.

         Galibiyetin telafisi vardır ama bu sakatlık bizi sıkıntıya sokar .

         Bir diğer önemli konu seyircimizin sahada olmayışı, 12. oyuncumuzun tribünde yer olmayışı  bu maçımızın kaybedilmesinde önemli faktörlerden bunu da bir kenara not edelim. Problem neyse mutlaka çözümünü de diğer maçlar için üretmek yoluna gitmeliyiz.

         Oyuncularımızı son dakikaya kadar gösterdikleri mücadeleden ötürüde tebrik ediyorum.Gol atmak için çok uğraştık,çabaladık ama olmadı.

          Alanya Kestel bizden iyi bir takım değil,yenmemiz gereken bir takımdı evdeki hesap çarşıya uymadı.

          Maçla ilgili değerlendirmeleri bir sonraki yazıya bırakarak Siirt maçına hedeflenmemiz gerektiğine vurgu yapıyorum.

          Bu ligde herkes herkesi yenebiliyor.Bizim Siirt’i yenmemiz mümkündür.Siirt kendi sahasında yenildi ,gitti Yomra’yı deplasman da galip geldi bu hafta .

           Bir puan farkımız var aramızda ,bir beraberlikleri bizden fazla hepsi o kadar.Benim 8 puan öngörümün inşallah 3 puanı Siirt’ten gelirde  1 eksikle 4 maçlık periyodu 7 puanla tamamlarız.

           Tüm sporcularımızı verdikleri mücadele dolayısıyla tebrik ediyorum,bu gün bitti yarına bugünden ders alarak devam edeceğiz.

            Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi