İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ZAMAN DEDİĞİN NEDİR Kİ ? (2)

ZAMAN DEDİĞİN NEDİR Kİ ? (2)

Lig bitmeden başladık yazmaya başlayana kadarda devam edeceğiz.

Bazen bir hayal bazen de gerçeklerden dem vuracağız.

Bir hayalle başlayalım.Samsunpor takımı Süper lige çıktı Yüksel Yıldırım Başkanmız sözünü tuttu. Tebrikler ve teşekkürler.

Şampiyonlık için Oluk oluk para akıttı, Süper lig en azından geri dönüşümü olabilecek bir yapı iyi idare edilebilirse İstanbul Büyükşehir takımı gibi.

Yüksel Başkan Yurt içi ve dışından yeni takımlar arayışında Samsnspora dayanak yapmak adına .Çok uzağa gitmesine gerek yol Alagöz Holdingin Iğdır’a dokunuşu gibi Bir tek futbolcu maliyetinde dokunuş yapsın Çarşambaspora ve Şehrimizin içinde olduğu bir yaklaşımla Çarşambaspora destek versin,karşılığını kat be kat görecektir.

150 bin nüfuslu özel bir şehir Çarşambamız,Yüksel Başkan onun farkına varabilirse Belediye Başkanımızın odak noktasında olduğu bir reorganizasyonla bu kenti arkasına alabilir.

Samsunspora İlk geldiğindeki tavırları ile bugünkü tavırları çok farklı Yüksel Başkanın. Kaybedeceği kaybettiklerinin yanında hiçbir şey olur emin olabilir.

Çarşamba Samsun futbolunu beşiğidir ve zaman içinde Bafra İlçemizi de bu yapılanmaya katarsa harika bir olay olur.

Sağda solda takım aramanın bence hiçbir anlamı yoktur, tesisleri ve spor kültürü ile bu şehir kendisine çizilen misyonun hakkını vereceği gibi Hüseyin Hoca ile eğer devam edilecekse gelecek adına da onun çizeceği profil çok anlamlı olur.

Güzel bir hayal ile girizgah yaptık yarında gerçeklerden bahsederek devam edelim .

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi