İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TEBRİKLER ŞAMPİYON SAMSUNSPOR

TEBRİKLER ŞAMPİYON SAMSUNSPOR

KALICI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BAŞARILARA DOĞRU

11 yıl sonra gelen başarı. Samsunspor hak ettiği yerde Süper ligde Yüksel Başkan 5 yılık süreçten sonra sözünü tuttu ve takımını şampiyon yaptı.

Süreç uzun ve meşakkatli oldu, en güvendikleri ile yollar ayrıldı İsmail Uyanık başkan misali, Samsunspor'un tarihine mal olmuş oyunculara görev verildi akabinde bir bir el çektirildi,Türkiye’nini en kıymetli hocaları geldi gitti fakat olmadı olamadı şampiyonluk bir türlü gelmedi.

Sonunda Hüseyin Eroğlu hocaya nasıp oldu ,şehrimiz adına başta Yüksel başkan olmak üzere takımın en alt biriminde çalışanlarına teşekkür ediyor tebrik ediyorum.

Bu kadar maliyetli bir işi sürdürmek gerçekten fazla özveri ve sevgi ister.

Paranızın olması yetmez .paranızla üzülür ve canınızı yakarlar, dostlarınızla yollarınız ayrılır.

Bugün öven yazar çizen takımı yarın Süper ligde üst üste 3 maç kaybedersin topa tutar ,hakaretler kırıla gider.3 maç öncesi yaşattığınız mutluluk unutuluverir gider.

Kısacası dün yoktur ve gelecek vardır futbolda . Kalıcı ve sürdürülebilir bir takım için doldur boşalt oyunculardan veya hocalardan bir takım kurmadan yola revan oluruz inşallah.

Şehir 11 yıl sonra gelen sevincin doyasıya yaşasın akabinde yeni sulara yelken açma zamanıdır, Yüksel Başkan ustalık döneminde başka kentlere gitmeden Samsun’da Süper lig maçları seyredeceğimiz uzun yıllara imzasını atar inancındayım.

Darısı Çarşambasporumuzun başına diyelim….
Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi