İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SÜPER LİGDE SON DURUM

SÜPER LİGDE SON DURUM

Süper ligin bitmesine 6 hafta kala Beşiktaş deplasmanından altın değerinde 1 puanla dönen takımımız bu hafta sahasında Adanademirsporu ağırlayacak bu maçtan alacağı 3 puanla gelecek senenin planlamasına başlar umarım.

Bu hafta sıralamada altımızdaki takımlar bizim elimizi rahatlatacak sonuçlara imza attılar sağ olsunlar.

Samsunspor 38 puanda 12 sırada. Haftanın en önemli sürprizini 33 puanlı Hatay takımı düşmüş İstanbulspor takımına kendi sahasında 3-0 yenilerek gerçekleştirdi. Yenseler 36 puan olacaklar ve aramızda 2 puan kalacaktı.

Diğer sürpriz ise 30 puanlı Pendik takımı Başakşehiresahasında yenildi ve düşecek 2 takım olmayı fazlası ile hak eden bir yaklaşım sergiledi 19 sıradaki yerini muhafaza etti.

30 puanlı ve 18 sırada yer alan Karagümrük takımı Fenerbahçe’ye yenildi ve takımımızla 8 puanlık fark korundu.

Biz kalan 6 maçta 3 maç kaybedeceğiz onlarda kazanacak ki üzerimizde yer alsınlar buda çok zor olur bence.

17 sırada ve bu gün lig bitmiş olsa düşecek 4 takım olan Gaziantep 31 puanda onlarla da puan farkımız 7 ve bence kapanması zor bir fark. Gaziantepdeplasmanda Ankaragücü’ne 3-1 yenilerek düşme noktasında en sıkıntılı takımlardan biri olmayı sürdürdü.

Haftanın en karlısı Konya deplasmanda Kasımpaşa takımını mağlup etti ve 36 puana ulaştı ve alt sıralardan biraz uzaklaştı, Kayseri takımıdaAdanademir deplasmanından puanla dönerek 37 puana ulaştı.

Ankaragücü takımı 37 puanla bizim altımızda. Kısacası hafta bizim için bereketli geçti ve 7 takım bizim altımızda ve bunlardan 3 ü düşecek.

Biz bu hafta Adanademir maçını kazanırsak çok daha keyifli, bir duruma ulaşacağız,Gisdol hocamızın dediği gibide kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin diyoruz

Samsunspor hocasıyla yakaladığı bu başarılı grafiği devam ettirecek ve ligde kalacaktır.

Gönlümüzden geçende hocamızla acilen anlaşarak gelecek sene böyle sıkıntılı durumlarla karşılaşmadan seyir zevki olan bir Samsunspor izleriz.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR