İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SON 5 MAÇ KALA

SON 5 MAÇ KALA

9 Nisan Cumartesi 52 Orduspor takımı ile Ordu’da karşılacağız.Akabinde 13 Nisanda içerde Kalecik (Altındağ) takımı ile oynayacağız.17 sinde Pazar günüde Yomra deplasmanına gideceğiz.

           Akabinde 2 haftalık aradan sonra 1 Mayısta Yeşilyurt takımını içerde ağırlayıp 7 Mayısta Düzce deplasmanında Şampiyon takıma misafir olacağız.

          Ordu takımı ilk 5’e girmeyi garantilemiş gibi   bu bizim için bir avantaj.Sonrasında sahamıza gelecek Kalecik takımı da düşme korkusunu fazla hissetmeyenlerden.

         Bunlarda bizim şansımız olsun.2 maçta alınacak 6 puan Yomra deplasmanında bizi OTOBANA tekrar sokabilir.

        Sakatı,Sağlıklısı,küskünü,cezalısı tüm takımımızın birlik olma zamanı.Bizim takımımızın oyuncuları sahada gereken direnci gösterebilirlerse yenemeyecekleri takım olmaz deyip geliyoruz sürekli.

        İskenderun maçında oynamayan Kemal , Doğancan,Muhammed ayarında rakip takımın  topçusu yok.

        Onlarda şu var bir takım olmuşlar ,İrfanda Başaran’da bu takımı yönetiyor.Kim ne yapacak belli,nerde yapılacak belli.Ondan dolayı onlar lig 2 si.

        Lider Düzce’yi yendiğimizde aynısını söylemiştim.Keşke maçlarımız hep Düzce ve İskenderun’la olsa.Şimdi lider biz olurduk.

 

       

          İşin latifesi bir yana Çarşambasporumuz bize 5 maç kala can suyu verdi ve  en azından önümüzdeki Cumartesiye kadar ümit ve enerji verdi.

           Cumartesi günkü alacağımız sonuç sonrası Çarşamba günün hayali ile düşünmek ayrı bir tat katacaktır spor perspektifimize.

           OTOBANA tekrar dönebilmek umudunu yaşatan tüm bileşenlerimize teşekkürler.

           Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi