İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

İSKENDERUN MAÇININ ARDINDAN

İSKENDERUN MAÇININ ARDINDAN

              Takımımızı İskenderun galibiyeti dolayısıyla tebrik ediyorum.Eksiklerimizle birlikte Şampiyonluğa oynayan bir takımı devirdik bu çocuklarla.Bu maçı kazanacağımızı hiç ama hiç tahmin etmiyordum bunu da kenara not edeyim.

              Son 5 maça kala şu yaptığımızı görünce sevinelim mi dövünelim mi bilemiyorum.

              Matematiksel olarak alınabilecek  15 puan var ve Otobandan yan yola çıkmış takımımızın tekrar otobana girme ihtimali var.

             Hangi maça yanmayalım şimdi,Siirt mi ,Bayrampaşa mı,Beyoğlu mu deplasmanları saymıyorum bile.

             Kaleci Kadir harika bir oyun çıkardı,Burçak ve Safa ikilisi benim her zaman önerdiğim dizilişti.Sağ olsunlar kafadan ve yerden canla başla her yerde idiler.Dip not olarak Bayrampaşa Maç bitiminde yaptıkları fevri hareketler nedeni ile Doğancan ile 2 maç takımlarını yalnız bıraktılar bunun izahı olamaz.

             Enver artan formu ile göz doldurmaya devam ediyor.Ozan akıllı dediğim topçulardan Santrafor asıl  mevkisi ama sol bekte insanı rahatlatan müdahaleleri harika.

           Mert ve Mustafa orta sahada basmadık yer bırakmadılar,Mustafa Pınar bir önceki maçta olduğu gibi klas bir şekilde golünü attı.Mustafa,Cemal,Ahmet Hasan elerinden ne geliyorsa yaptılar yenmek adına bu samimiyetleri ve mücadeleleri kazanmamızın asıl nedeni.

           Genç yeteneğimiz Mert Aktaş Çarşambamızın çocuğu ve iki maçtır 11 de yer alıyor.Maşallah nazar değmez inşallah diyorum.

      Yanlış yollara sapmazsa,çok çalışır ve ağabeylerinin güzel örneklerini bünyesine alırsa olacak ve bu işten ekmek yiyecek.

      Belki bu maçlar Bünyesini ağır gelse de onu olgunlaştırmada.Mert’e tavsiyemiz çok çalışmak çok çalışmak,her anın kıymetini bilmek.Geleceği kendi ellerinde ve yetenekli ,iyi futbolcu olacak diyorum tekraren.

      11’ miz böyle idi ve tebrikleri hak ediyorlar.Sonradan oyuna giren Muhammed,Ömer,Aydın ve Hamza can suyu verdiler takımlarına ve mücadeleyi üst seviyede tuttular.İkinci yarıda rüzgarın tamamen aleyhimize esmesine rağmen çok iyi mücadele  sergilediler ve galibiyete katkı verdiler.

      Özkan Başkandan maç sonu aldığım olumlu enerjiye değineyim kısacası Düşmeyeceğiz dedi bende inşallah dedim Başkana.

     Başka Çarşambaspor yok ,Kalsada düşsede bizim Çarşambamız her zaman yanında olacağız. 

     Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.      

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi