İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPORUMUZUN GRUBUNDA SON DURUM

ÇARŞAMBASPORUMUZUN GRUBUNDA SON DURUM

Sahasında Bartın’ı ağırlayan takımımızın maçını izlemek yerine Lider Türk Metal ile oynayacak Büyükşehir takımının maçını izlemeye Samsuna gittim.

Hoş bu maçında çok önemi yoktu ama Lideri ve Şampiyonu izleyerek grubumuzun yorumunu öyle yapalım dedim.

Maçın başında Türk Metal takımının bulduğu golle başlayan müsabaka karşılıklı kıran kırana bir mücadele şeklinde devam etti.

Türk Metali beğenmedim ve Şampiyonluğa layık bir takım olarak görmedim, Büyükşehir takımı ayağına gelen şampiyonluğu geçen hafta Ünye deplasmanın da 1-0 kaybettiğinde bırakmıştı.

Kendi sahasında oynadığı bu maçta puan farkı 5 yerine 2 olsaydı Büyükşehir takımı şampiyonluk mutluluğunu yaşayabilirdi.

İkinci yarıda da denk iki takımın kıran kırana bir maçıma şahit olduk, Büyükşehir takımı bulduğu golle maç berabere tamamlandı.

Sertlik derecesi yüksek bir maçtı, kırmızı kart ve sarı kartların bolca kullanıldığı bir maç izledik.

Sonuçta Türk Metal takımı ligin bitmesine 4 maç kala şampiyonluğunu ilan etti diyebiliriz.

Çarşambaspor ise sahasında Bartın takımını ağırladı ve 7-2 lik farklı bir skorla yenerek play autlara hazır olduğunu gösterdi.

Kalan 4 maçını tamamlayarak Samsun Süper amatörde 2 olan takımla oynayacağı maça hazırlanmakta.

Bu gün itibarı ile ilk yarısı biten Süper amatör de 1 olan Yolspor Alaçam yerine BAL ligine çıkacak ,2 olan Ladik BelediyesporÇarşambasporumuzla Play aut oynayacak.

Kısaca durum BAL 12 grupta böyle 1 ay sonra göreceğiz ne olacağını.

Çarşambasporumuzun gelecek planlamasında neler olacak ,o konuda iki bilinmeyenli denklem gibi durmakta önümüzde onu da not ederek bitirelim.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR