İBRAHİM GÜLER

İBRAHİM GÜLER

Şoke oldum!..

Şoke oldum!..

 

Sevgili okurlarım.

Bu gün 30-11-20012 akşam T.V. Haberlerini izlerken inanın şoke oldum. Doğrusu, şahsen siyasetten anlamam. Ama bu günlerde ülkemizde 30 seneyi aşan bir zaman sürecinde hiç bir günümüz geçmiyor ki şehit haberleri almayalım.

Bizler memleketimi bu pkk teröründen kurtulmak için açıkça Mecliste ayrılık yapan ve bu uğurda mücadele eden pkk yandaşları Milletvekillerin yargılanması için Kanun teklifi yapan hükümete Muhalefet partilerinden MHP destek olacağını açıklarken, ATATÜRK’ün partisi çizgisinde olduğunu iddia eden CHP Sayın Genel Başkanının açıklamasına doğrusu şoke oldum.

 Açıklamada söylediği sözse biz diğer partililer içinde teklif yapılmazsa destek olmayız sözüdür. Şimdi siz bu memlekete hainlik yapanlara mı destek oluyorsunuz. Siz her gün şehit haberleri almaya alıştınız mı? Yoksa gelen şehitler bizim evladımız da sizin evladınız değil mi?. Yazık değil mi ömrünün baharında bu vatanın bağrına düşen kınalı kuzulara.

Bunlar bu Vatanı bölmek için ellerinden geleni yapıyor da sizler onlara destek mi oluyorsunuz, yoksa bazılarınız şehit cenazelerine gösteriş için mi gidiyorsunuz. Sayın CHP’liler; Eğer bu konuda tüm suçlular için fezleke meclise gelsin diyorsunuz, bir bakıma doğrudur. Lakin bunlar hepsi birden olmaz aşama aşama olur bu işler.

Bir kere teklif edilen yasa çıksın peşinden de sizin isteğinizi çıkartırsınız. Tüm siyasi partilerin sayın Milletvekilleri için söylüyorum.

Sizleri biz niçin seçtik?. Bunun cevabını soruyorum vatandaş da soruyor. Hanginiz seçildikten sonra bir şehit ailesine gidip de dertleştiniz?. Hanginiz hangi köye gidip köy kahvesinde sohbet ettiniz?. Bunun hesabı sorulmayacak mı sanıyorsunuz. Doğrusunu söyleyeyim şoke oldum.

Saygılar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İBRAHİM GÜLER Arşivi

SORMA

24 Haziran 2013 Pazartesi 09:31