Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

Siyasette Değişim

Siyasette Değişim

Evet, siyasette değişim diyoruz sürekli yazılarımda.

Bunu niçin dedik.

10 Mart bürokratların vekil olabilmeleri için son gün.

EVET, bakıyoruz, Samsun’da onlarca insan istifalarını veriyorlar. Hepsinin bir tek ortak yolu var oda vekil olabilmek ülkeye daha iyi hizmet etmek için bunların çoğu da AK Partiden vekil olmak istiyorlar.

Bunların içinde Çarşambalı vekil kardeşlerimiz ve ağabeylerimiz de var. Bizde hep şunu söyledik artık Çarşamba’nın bir çocuğu vekil olmalı Çünkü ne yaparsan yap Çarşamba lı olmayınca mutlaka bir yerlerde eksiklik oluyor.

Bunların ilkini başlatan Muharrem Gündoğdu bu günlerde Fuat Köktaş ikisi de tabandan gelen bu partiye yıllarca hizmet vermiş insanlar. Şimdi bunların hakkı diye düşünüyorum.

İnanıyorum ki Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bunu bu seçimlerde dikkate alacaktır. Zaten bizim Başbakanımıza yakışan budur.

O bu ülkede 8 yıldan beri çok güzelliklerin altına imza attı. Çarşambamızın gelişiminde çok söz sahibi bizler hep Çarşamba’yı dışarıda iyi anlatıyoruz.

Hakikaten bizlerin dışarıdan aldığımız izlenimlerimizde olumlu yönde bizlerde bunlara seviniyoruz. Çünkü burası bizim memleketimiz. Bizler burada doğduk, burada yaşıyoruz onun için bu seçimde vekilimizin de Çarşamba lı olmasını istemek en doğal hakkımız. İnşallah Çarşambalının istediği gibi olur.

Bu konuda yetim kalmayız. Çünkü insanlar eskiden siyasetten soğudukları için, siyasete hep soğuk bakmışlar inançlarını yitirmişler ama şu son dönemlerde gördüm ki öz güvenleri geri gelmiş, eski izleri üzerlerinden silmişler. Artık siyasetin hala yapıldığını anlamışlar. Bundan da gurur duyuyorlar. Zaten siyaset hala yapılan bir sanat değimlidir.

Geçen Salı günü AK Parti haftalık toplantısına gittim. Tam kadro orada yerini almışlar toplantılarını yapıyorlardı. O arada elektrikler kesildi ama hiç kimse orayı terk etmedi. Mum ışığında toplantılarına devam ettiler. Orada bir kez daha anladım ki görev aşkı her şeyden önemli olduğunu ben onları taktir ettim. Oysa eskiden olsaydı, ışık kesildikten sonra herkes terk ederdi. Bu insanlar siyasetin artık bir sanat ve hizmet üretme sanatı olduğunu ortaya koymuşlar. Onun için onlarında bu azimlerine saygı göstermek gerekir ve Çarşamba lı hemşerilerim diyor ki, “Artık yeter vekilimiz Çarşamba lı olsun biz onlarla çalışalım üretelim” bu hemşerilerimizin bu istekleri çok bir istek değil bizde öyle düşünüyoruz. Çünkü bizler Çarşamba’yı seviyoruz. Bunu AK Partiden istediğimiz kadar diğer siyasi Partilerden de istiyoruz. Onlarda inşallah Çarşambalı adaylarla yola çıkarlar. Güze davullu, zurnalı bir seçim geçiririz. Herkesin yolu açık olsun. Yaratan Mevlam bizlere hizmet edecek vekilleri başımıza getirsin dileğiyle bütün hemşerilerime saygılar sunar

Hoşça kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mustafa Akkuş Arşivi