İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUNSPOR İSTANBULSPOR MAÇININ ARDINDAN

SAMSUNSPOR İSTANBULSPOR MAÇININ ARDINDAN

Samsunspor İstanbulspor maçının canlı izledikten 2 saat sonra Bayern München Galatasaray maçını izleyince bizim 2 saat önce izlediğimiz neydi diyesim geliyor.

Galatasaray yüzümüzü kızartmadan gayet iyi mücadele etti ve tabii olarak ta kaybetti çünkü Bayern bizim rakibimiz değil onların çıtası bir üstte .

Samsunspora gelince kötü oynadık, iyi mücadele ettik ve güzel olan çok kıymetli 3 puanı aldık.

İstanbulspor’da bizim gibi düşme adaylarından onlarda kötü oynuyor ve kadroları bizim gibi 1.ligi karşılayacak düzeyde.

Körler ve sağırlar maçından biz galip çıktık diyelim.

Kısa anekdotlarla izah edeyim ; ilk yediğimiz golde Osman ki bu takımın en özverili oyuncusudur, topu taca veya tehlikesiz bölgeye uzaklaştırmak varken topu İstanbulsporlu oyuncuların olduğu yere görmeden uzaklaştırdı o topu onlarda bizim sahamıza şişirdiler ve bu sene en iyi transferimiz diye gözüken Drongelen bence bir alt ligde oynayabilir rakip oyuncunun nasıl gol atacağını izledi ayağını bile lütfedip sokmadı ve golü yedik.

Gol tamamen acemilik ve tecrübesizlik eseri.

Akabinde Soner’le bulduğumuz golde ceza sahası yanından Soner faul kullandı topu öyle bir vurdu ki şut desen şut değil, pas desen pas değil tıngır mıngır giden topa kaleci dahil tüm oyuncular ayak uzatmış gibi yaptılar ve topta dedi ki sizden bir şey olmaz ben gidip kendim gol olacam ve gitti gol oldu.

90 + sendromlarımızdan biri daha tecelli etti ve golü bulduk penaltıdan.

Penaltı atacak oyuncumuz bile yok sahada aslında, olanlarda dışarda zaten, penaltıda gol olmadı ve tesadüf o ki kalecinin ayağına çarpan top bizim oyuncumuz tarafından ceza sahasına gönderilince Bennasr golü yaptı.

Kısacası takımımız kötü oyuncularımız Süper lig oyuncusu değil.

Hatay ve İstanbul galibiyetleri yanıltıcı olmasın serap gördürmesin mutlaka transfere hem de çok iyi transferlere ihtiyacımız var.

Zeki,Soner,Bennasr,Osman,Alim’ler ve yabancılarımız Laura,Satka,Shindler,Bola ‘lar Süper lig oyuncusu değil.

Bir Fofana var elimizde oda yine sakatlandı ve maçın tamamını oynayacak durumda değil.

Bu malzeme ile bu sonuç harika ,en azından mücadele etme azmimiz kırılmadı Bu maçları kaybetsek şimdiden havlu atardık lige.

Pendik maçında alacağımız puanlarda şansımızın tatlısı olsun diyelim sözü nihayetlendirelim sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR