İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPORDA ZEKERİYA KÖKLÜKAYA DÖNEMİ

ÇARŞAMBASPORDA ZEKERİYA KÖKLÜKAYA DÖNEMİ

2021-2022 sezonunda Kenan Yelek Hoca ile çıktığımız 3.ligden 5 maçta 1 puan alınca Kenan hoca ile yollarımız ayırdık, akabinde Ufuk Sarı hoca ile anlaştık ligin bitimine 4 maç kala düşmenin en büyük adayı idik ve onu da göndererek Mehmet Seçkin hocamızla anlaştık ve 3.ligden düştük.

2022-2023 sezonunda bence yanlış bir kararla Mehmet Seçkin hoca ile devam ettik ve başarılı olamadık.

2023-2024 Sezonuna Ünsal Yaşar hoca ile başladık. Doğru olduğuna inandığım bir kararla 2 maç sonunda yolumuzu ayırmak zorunda kaldık.

Bazen geç kalan kararlar zaman kaybı olmakta futbol takımları için çok şeye mal olmaktadır.

1973 doğumlu Zekeriya Hocamız amatör olarak uzun yıllar Bafra, Terme, Çarşamba takımlarında oynamanın yansıra bu takımlarımızda ve birçok takımda da profesyonel olarak 3.ligde 156 maç oynayıp 19 gol atma kariyerine sahiptir.

Zekeriya Köklükaya hocamız 2008 yılında yardımcı antrenör olarak 19 Mayıs Belediye sporda başlayan hocalık serüvenini Bafraspor ,geçen sene Atakum Belediye bu sene Perşembespor takımı ile devam etmiş ve sonunda tüm hocaların arzu ettiği Çarşambasporla anlaşarak hocalık kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Çarşambaspor bir markadır sorumluluğu ağırdır ve tek gerçeği vardır başarılı olmak ve şampiyon olmak.

Hocamızı bilir ve tanırım,dürüsttür,çalışkandır,yaptığı işi çok sever ve başarıyı fazlasıyla arzu eder.

Çarşambasporda başarılı olmasını ve kalıcı olmasını gönülden arzuluyorum. Yazımın başında takımımızın kısa vadeli antrenör profilinden bahsettim her sene bir yada birkaç hoca değiştirme serüvenine sahibiz inşallah bu sefer öyle olamayacak.

Zekeriya hocam tekrar hoş geldin ve hayırlı olsun diyorum, biz spor yazarları sahaya gider ve bize sunulan ürüne bakar ve objektif değerlendirme yapmaya çalışırız.

Hocamız güzel futbolla inşallah bizi 3.lige tekrar taşıyacaktır.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR