ÇARŞAMBASPOR GÜÇLÜ RAKİBİNE DİŞ GEÇİREMEDİ

ÇARŞAMBASPOR GÜÇLÜ RAKİBİNE DİŞ GEÇİREMEDİ
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çarşambaspor, deplasmanda karşılaştığı Kastamonu Özel İdare Spor karşılaşmasında 4-1 mağlup oldu

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor, ligin 25. Haftasından deplasmanda Kastamonu Özel İdare’nin konuğu oldu. Ligde biri hükmen olmak üzere son beş maçını kazanan Çarşambaspor, güçlü rakibi Kastamonu Özel İdare karşısında bir varlık gösteremedi ve sahadan 4-1 yenik ayrıldı. Kuzeykent Hasan Doğan Spor tesislerinde saat 15.00’da başlayan mücadeleyi orta hakem Burak Sarıgöl yönetti. Sarıgöl’ün yardımcılıklarını ise Yunus Öncebe ve Emre Kaya yaptı.

Kuzeykent Hasan Doğan Spor tesislerinde oynanan karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip Kastamonu 12. Dakika da Burak Köse’nin ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Yeşil Beyazlı ekip bu gole 13. Dakika da Kadircan Gedikli’nin golü ile karşılık verdi ve skor 1-1’e geldi. Maçın 31. dakikasın da Kastamonu Özel İdare Sefa Furkan Karkacıoğlu’nun attığı gol ile skoru 2-1’e getirdi ve ilk yarı bu skor ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı ve etkili başlayan Kastamonu Özel İdare 49. dakika da Eren Evin’in attığı gol ile skoru 3-1’e getirirken, 69. Dakika da bu kez Eren Demiray sahneye çıktı ve skoru 4-1 yaptı. Kalan dakikalar da başka gol olmadı ve maç Kastamonu Özel İdare’nin 4-1 lik üstünlüğü ile sona erdi. Alınan bu sonuç ile Kastamonu Özel İdare 55’e yükseltirken, Çarşambaspor ise 47 puan da kaldı.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor