İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

KARA SAMSUN MAÇI SONRASI DEĞERLENDİRMELER

KARA SAMSUN MAÇI SONRASI DEĞERLENDİRMELER

Çarşambasporumuz üst üste 6 maçını kazandı. Samsun takımlarımızdan Kara Samsun karşısında 3-1 lik net bir skorla galip gelen takımımızı tebrik ediyorum.

         Her zaman dediğim gibi bizim grubumuzda Tokat Plevne ve Niksar birde Erzincan Ulalar takımı bizi zorlayabilir.

         Hocamız ve oluşturduğumuz kadromuz  beklenen ve özlenen futbolu oynamasa da her gün daha iyiye gittiğimiz aşikar.

        Gerçek olansa daha iyi olmamız gerektiği. Galibiyetler bizi yanıltmasın bizim takımımız çok daha iyi futbol oynayacak ve açık ara ŞAMPİYON olacak oyunculardan kurulu.

       Benim endişem gruplar için ve o maçlarda  birkaç takviyeye duyulan ihtiyaç.

      Rüzgarın oyunu yeterince etkilediğini ,top yapma ve pas atmada sıkıntılara sebebiyet verdiğini bir kenara not ederek yol alalım.

       Maça gelirsek ; Rüzgarı arkamıza alarak Santraforumuz Serkan Bozkurt 3 gol attı ilk yarıda ve maç böylece başlamadan  bitmiş oldu.

       Kalede Hamza yerinde ve zamanında kurtarışları ile gayet formunda idi.

Vildan,Burak.Metin,Deniz den oluşan defansımız.Mert,Nurettin,MuhammetÇetin,Muhammmet Enes ,Görkem den oluşan orta sahamız ve santrforumuz Serkan  maçın ilk yarısında kazanacak skora imza attılar.

      Sonradan  oyuna dahil olan Ahmet,Aydın,Mert,Erkan,Bilalde üstlerine düşen görevi yaptılar ve maçı yorulmadan 3-1 de tamamladılar.   

     Orta sahamızda yer alan oyuncularımızdan Nurettin,Mert,Muhammmet Çetin ve yerli Çocuğumuz Görkem,Muhammet Enes le birlikte hoş bir hava yakaladıklarını gösterdiler. Nurettin daha fazlasını verebilecek yetenekte . Mert ve Muhammet Çetin gayet iyiler. Bunlara ilave dışarda bekleyen yeni transfer Bilal ve Ahmet Hasan İmer’de mihenk taşı gibiler ve Aydın ve Erkan ise hazır kıtadalar. Genç ve yerlimiz Mert ise maça ayrı bir canlılık katmaya devam ediyor.

     Defansta Vijdan ve Deniz zaten iyiler Burak ta onlarla gayet uyumlu Metin ise hala eski formunda değil gibi geldi bana daha iyisini yapabilecek yeteneği var  çünkü.

    Kısacası Çarşambapsor iyi yolda ilerliyor ama bence yeterli değil.

    Bizim takımımız fişek gibi olacak, kimseyle işimiz olmadan yolumuza devam edeceğiz ve gruplara hazır bir takım haline gelmemiz ana hedefimiz olmalı.

   Buralar bize uygun ligler değil, bu şehir sporu biliyor ve en az 3 ligi hak ediyor ……sonrasında ise iyi bir planlama ile bir üst lig diye düşünüyorum.  

  Başkanımız, Yönetim ,hocamız ve oyuncularımıza teşekkür. Seyircimiz her zamanki gibi kaliteli olgunlukla 12 adam rolünü üslendi. Halit Başkan zaten takımımızın ana kumanda merkezinde ve her şey şimdilik güzel gitmede.

  Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR