İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SÜPER LİGDE KALDI 3 HAFTA

SÜPER LİGDE KALDI 3 HAFTA

Süper ligde kaldı diyebileceğimiz Samsunsporumuz kalan 3 haftada 2 deplasman ve 1 iç saha maçı oynayacak.

Maçlarımız Konya dışarda Alanya içerde ve Karagümrük dışarda şeklinde sıralanmakta.Konya ve Karagümrük maçı onlar açısından düşme kalma maçı statüsünde ve kazanmaları muhtemel sonuç.

Alanya takımı ligde rahat ve gelip bizi yenmek adına canhıraş bir oyun sergilemeyeceklerdir kanaatindeyim.

42 puanımız var İstanbulspor düştü, Pendikspordüştü gibi.

Kısacası son maça kadar devam edecek bir düşmeme mücadelesi izleyeceğiz.

Samsunsporumuz 3 maçta sıfır puan alsa bile 42 puanla kümede kalır artık .

Konya ve Karagümrük deplasmanını kaybetsek içerde Alanya takımını yendiğimizde 45 puanla matematikte artık işe yaramayacak rakiplerimiz için.

Biz en kötü senaryodan hareketle yorum geliştiriyoruz.

Pendik Antalya deplasmanından 3 puanla dönünce düşmeme adına bir umut daha kazandı.33 puanı var ve kalan 3 maçta 9 puan alsa 42 puana ulaşır. Umut fakirin ekmeği.

Hatay 34 puanda ve aramızda 8 puan var biz 9 puan kaybedeceğiz onlarda Ankaragücü’nü ve Rizespor’da sahasında yener ve Beşiktaş deplasmanında Beşiktaş’ı yenere 43 puana ulaşabilir. Beşiktaş sahasında kupalara katılma yolunda ilerleyebilmek için Hataya yenilmez ama top yuvarlak. Hatay düştü gibi bize göre.

Gaziantep düşme adaylarından 35 puanı var ,deplasmandaAdanademir takımı ile içerde Karagümrük takımı ile son maçında Pendik deplasmanında olacak. Karagümrük ve Pendik düşmemenin iki adayı ya onlar ya Gaziantep düşecek.

Fenerbahçe’yi berabere kalarak net bir şekilde şampiyonluk dışında bırakan Konyaspor 37 puanda, içerde Samsunspor dışarda Kayseri ve son maç Galatasaray. Galatasaray şampiyonluğunu ilan etmişse o maçta Konya kazanır büyük bir ihtimal ligde kalmak adına şanslı Konya takımı.

Karagümrük 37 puanda bu hafta Galatasaray’la oynayacak ve Gaziantep’e gidecek sonrasında Samsunsporu son maçta ağırlayacak. Bakıldığında en zor maçlar ona ait gibi.Galatasaraya kaybederse düşme yolunda çok mesafe alacak sonraki maçı Gaziantep’te çünkü ya o ya kendilerine dönecek düşme oku.

Labirent gibi ligimiz hafta hafta analizler değişecektir diyoruz.

Pendik,Hatay,Gaziantep,Karagümrük,Konya takımları düşme adaylarımızdan 3 ünü kapsayacaktır kanaatindeyim.

8 maçta 1 puanla aldığı SamsunsporuGisdol hoca ligde tuttu bize göre, Umarım Samsunda hoca olarak yeni sezonda devam edecektir. Biz artık önümüze bakmamız gerekmekte.

Sağlıklı vespor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi