Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

İçimizde ki Melek görünümlü Canavarlar!

İçimizde ki Melek görünümlü Canavarlar!

Ülkemiz bu günlerde zor zamanlar geçirmekte bunun içinde devletimiz bazı ciddi kararlar almak zorunda.

Bu da son derece haklı ve önemli. Çünkü dört koldan terör saldırısıyla karşı karşıyayız. Suriye ve Irak’tan doğan sınır güvenliği her ne kadar önlem alınsa da bazen kaçaklar olabiliyor.

Bu nedenlerle de Ülkemize girenleri iyi takibe almamız gerek.

Mesela son Ortaköy saldırısını gerçekleştiren terörist, önce Konya' da ev kiraladığı ardından İstanbul' a geldiği tespit edildi. Hain saldırıdan sonra 17 Ocak tarihinde İstanbul Esenyurt'ta tutuklandı.

Milleti anlamakta çok zor. Bazıları teröristin dayak yemesine takış. Az bile yapmışlar. O hain terörist 39 canı alırken neden susuyordunuz?.

İşte böyle sıkıntılar bizim canımızı acıtıyor bunun da önlemini almak gerek. Yeni bir düzenlemeyle yabancılardan her kim ev tutacaksa mutlaka emniyetten alınan bir yazıyla ev veya işyeri kiralaması güvenlik tedbirleri ve soruşturmaları ile yapılması sağlanmalıdır.

Eğer böyle uygulamaları sıklaştırırsak millet ve devletin güvenlik sorunu bir nebze  olsun önlenmiş olacağı gibi ülke ve milletin bekası açısından da önem arz edecektir.  

İnşallah bu düzenleme uygulanır devletimiz kararlı bir biçimde bu milletle beraber 2017’de bu terörün kökünü kazıyarak oynanan oyunların Allah’ın izniyle sürdürülmelidir.

Böylelikle de Ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar ve kirli hesap yapanların da bir daha ağzı ile konuşması değil düşünmelerinin dahi önüne geçilmelidir.  Ki böylelikle hiç bir hain bir daha böylesi ihanet ve hainliği akıllarına bile getirmemeleri gerekmektedir.

Bu arada Devlet FET‘yle mücadele noktasında içindeki temizleme harekâtına devam etmektedir.

İnşallah bu işin siyasi ayağı da kısa süre içinde mutlaka temizlenecektir. Ülkenin ve  milletin beklentisi bu yönde bulunmakta ve bu inanç ısrarla sürdürülmektedir.

FETÖ terör örgütü konusunda Sayın Cumhurbaşkanımız başbakan iken ilk mücadeleyi Samsun Çarşamba Havaalanından başlattı. FETÖ örgütünü millete anlattı.

Samsun bu yapıyı ilk tanıyan il olmayı başarmış ender illerden ilk sıradadır. İşte bu yüzden 17-25 Aralık 2013 tarihini kimler anlamadıysa Reisimizin dediği gibi 'babamın oğlu da olsa hesabını verecek'.

Bence de siyasetçi de olsa, devlet erki de olsa bence de vermelidir.  

Çünkü bu örgüt hesap vermezse, bu mücadelenin hiçbir anlamı kalmayacaktır. Çünkü bu yapının ne kadar tehlikeli olduğu 15 Temmuz’da görüldü.

Bunlar dışarıda melek ama emir ve talimat aldıklarında nasıl birer canavar olabiliyorlar net gördük. Peki Samsun' da içimizde uyuyan kripto canavarlar kimler?
 

Samsun'da işadamı, bürokrasi, siyasi teşkilatlar kimler varsa hesabını vermelidir.

Cumhurbaşkanımız başbakanken verdiği bu mücadeleyi o gün bazıları iyi anlasalardı inanın bu millet 15 Temmuzu yaşamazdı.

Onun için biz bu teröristleri temizlememiz bizim millete borcumuzdur. Allah’ın izniyle 2017 ‘de bunları temizleyecek ve yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz. Buna gönülden inanıyor  ve milletimize de mutlu, güzel günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi