Kadir Erol

Kadir Erol

Hayaller Paris, Gerçekler şam

Hayaller Paris, Gerçekler şam

Siyaset fikirleri,ülküleri,hayalleri ile mensubu olduğu millete, vatana,devlete hizmet etme sanatıdır.Dürüstlük,adalet,hoşgörü siyaset bahçesinin çiçekleridir.

Ülkemizde siyasi partiler,sendikalar,odalar,birlikler güya demokrasi ile şekil bulmaktadır,koltuk, iktidar, güç, makam ne tatlı şeyki oturan birdaha kalkmak bilmiyor.

60 yıldır oda,sendika başkanı olan dinozorlar var bi şekilde delegeyi ayarlayıp yıllarca ballı maaş ve imkanlarla haklarını savunduklarını iddia ettikleri insanların sırtından zengin olan bir çok başkan var.

Çok değil yakın zamanda 1 milyon liraya makam arabası alan sendika genel başkanı gördük.
Bakmayın o basına yansıyan ülkemizdeki sendika genel başkanlarının çoğu 500..600 bin liralık arabalara binip cumhurbaşkanından daha fazla maaş ve hizmet ödeneği altında yüz binlerce lira alıyor.

Güya Kimin hakkını savunuyor
2500..3000 liraya ev geçindirmeye çocuk okutmaya çalışan her ay 1 yevmiyesini aldığı gariban işçinin…

Allah aşkına sadece giydiği takım elbise işçinin 2 aylık maaşı olan biri o işçinin hakkını nasıl savunur,oda başkanları onlardan farklı değil ülkemizde sendika ve oda başkanlığından milyoner olan bir sürü insan !! var.

Siyasette de manzara farklı değil bakan maaşı ile 11 milyona yalı alanımı istersin burslu okuyan oğlu onlarca gemi alanımı 700 bin liralık saat takanımı.
Örnekler o kadar çok ki iki gün yazsak bitmez yolsuzluğu makamı ile çıkar sağlayan kim olursa olsun bu ahlaksızlık tüm insani, milli,ve dini değerlerimizi çürütmektedir.

Diyeceksiniz ki hiç mi güzel örnekler yok valla varsa da bize denk gelmedi buda bizim şanssızlığımız. Son başbakan Binali yıldırım bir konuşmasında ülkemiz siyasetinin geldiği durumu çok güzel ifade etmişti hatırlarsınız. Seçim vaatleri her zaman gerçekçi olmaz siyasetle gerçekler hiç bir zaman örtüşmez diyerek ülke siyasetinin çürümüşlüğünü gözler önüne sermiştir.Yani bol keseden vaatler ama iktidar olunca gerçekler,gelin sizinle vaatler ve gerçeklere bakalım.3 seçimdir yerli uçağımız göklerde gerçek  boynumuz koptu havaya bakmaktan,yerli otomobil yollarda gerçek bisiklet bile yapamıyoruz.Yerli uçak üreteceğiz yahu daha saman üretemiyorsun,yerli araba üreteceğiz yahu daha nohut üretemiyorsun.Gelir dağılımındaki adaletsizliği düzelteceğiz dediniz,yandaş yalaka yancı ne kadar işadamı varsa tüm ihaleleri onlara verip vergi borçlarını sildiniz garibanın cebinden alıp onların cebine soktunuz,adaletten anladığınız bu ise evet gelir dağılımında adalet sağladınız.Garip guraba,fakir fukaranın kimsesizlerin kimsesi olacağız dediniz, yandaşınızın,

yancınızın

yalakalarınızın kimsesi oldunuz.Sizinle emekli,asgari ücretli,dul yetim,küçük esnaf,işçi,memur evine eti bırakın soğan,ıspanak,pırasa alamaz hale geldi ama bu ülkenin bu hale gelmesinde cehape suçlu,Akşener suçlu,Saadet suçlu,hdp suçlu dış güçler suçlu, hatta japon sumocular ve hatta Tanzanyalı çömlekçiler suçlu,bir AK Parti suçsuz öyle mi. AK Parti iktidarına iyi niyetle bakabilirdim.
Bu lüks ve israftan en azından bu zor günlerde vazgeçebilse ve gözümüzün içine baka baka itibarın tasarrufu olmaz denilmeseydi.17  yıllık AK Parti iktidarının özeti hayaller yerli uçak, gerçekler ithal saman hayaller Paris gerçekler Şam....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Erol Arşivi

Vicdan

19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:02