Kadir Erol

Kadir Erol

Göz göre göre

Göz göre göre

Eski Türkiye’de utanma Allah'tan korku vardı…
Ne zaman AK Parti geldi, ne zaman mücahitlikten müteahhitliğe terfi ettiler, ne utanma kaldı nede Allah korkusu.

Şöyle hafızanızı karıştıralım.
3-Y ile mücadele parolasıyla iktidar olan AK Parti(yolsuzluk,yoksulluk,yasaklar) 3Y’nin ustası oldular.

 

Hemen açalım.
Yolsuzluk sanırım hiç bir AK Parti’li bu konuda savunma yapamaz.
Zerre kadar vicdanı Allah korkusu varsa Akp genel başkanının İstanbul belediye başkanı olduğu dönemde hakkında açılan ve mahkemede ceza aldığı ama vekil olunca dokunulmadığını hatırlayalım.

Oğlunun vakıflarına bağışlanan milyon dolarlar tahsis edilen araziler binalar, İstanbul,Ankara,Adana, belediyelerinde dudak uçuklatan hırsızlıklar peşkeş çekilen ihaleler,milletin parasını yandaş,yanaşma,yalaka üç beş soytarıya peşkeş çekmeleri o yalaka işadamlarının yüz milyonlarca liralık vergi borçlarını affedip milleti yoksulluğa mahkum eden bir zihniyet bugün yolsuzlukla mücadele ettiğini iddia ediyor da ona şaşıyorum.

 

Bugün ülkemizin %60’ı yoksulluk sınırının altında yaşıyorsa, yoksullukla mücadele nerde yapılmıştır? Acaba mücadele ettikleri yoksulluk  eş dost akraba yalaka,yanaşma iş adamı, sporcu,sanatçı bozuntularının yoksulluğumu buysa bunda çok başarılı oldular.
 

İşçi, memur, emekli, asgari ücretli, çiftçi, küçük esnaf ekonomik bir zulüm altında inlerken birileri sarayda çoluk çocuk zevk-ü sefa içinde güya millete hizmetkarlık yaptığını iddia ediyor.
Ve bizim aklımızla alay ediyor.
Yasaklara gelince buna yorum yapmak bile utanç verici baskı ve zulümde Afrika ülkelerinin bile gerisinde kalmış bir ülkenin Cumhurbaşkanı çıkıp dalga geçer gibi yasakları kaldırdık diye konuşabiliyor.

Muhalefet liderlerine saldırı, hakaret, küfür ceza yerine mükafat alırken AK Parti Genel Başkanına gözünün üstünde kaşın var demeye 2 yıl ceza verilirken asaletten bahsetmek çok gülünç.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Erol Arşivi

Vicdan

19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:02

Haydut

15 Ağustos 2019 Perşembe 09:18
SON YAZILAR