Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

Ergenekon

Ergenekon

Sevgili çarşambalı hemşerilerim:

Öncelikle geçmiş Ramazan Bayramınızı kutlar en derin saygılarımla selamlarımı sunarım.

Bugünkü yazımda sizlerle biraz Ergenekon'dan bahsetmek isteği duydum. Hani hep diyoruz ya bir şeyler değişiyor. Ben de bu köşemin adını değişim koydum. Allaha şükür bu köşemin ismi 8 yıldır değişmedi. Çünkü  bir şeyler değişmese  kimse bunu okumaz.

Bu kadar uzun süre ben de yazma fırsatı bulamazdım. Demek ki hep beraber görüyoruz her gün Türkiye’de  bir şeyler değişiyor. Türkiye’de Ergenekon yok dediler, bunlar saf sata dediler. Şu günlerde gördüler ki varmış. Bunlara  kimseler dokunamaz dediler demek ki isim, mevki, makam bakılmaksızın dokunuluyormuş.

İşte bu Türkiye’nin değişimi değil mi?. Hiç kimse durduk yere bu cezaları hangi hakim hangi savcı verir. Tabi daha gerekçeli kararlar yazılmadı ama kararlar yazılınca her şey gün ışığına çıkacak. Bir de Yargıtay süresini bekleyelim her şey o zaman daha netleşir. Sevgili hemşerilerim artık 80, 90’ların Türkiye’si yok biz yaparız bize kimse dokunamaz bu tüm kurumları yönetiriz anlayışı artık Türkiye’de bitmiştir.

Geleceği gören ileriyi gören bir anlayış Türkiye’de vardır. Her zaman ne yaptığını bilen planını ona göre yapan programını 2013’e hazırlanan bir ülkeden bahsediyorum. Bu ülke bizim her kez uyanık olmak zorunda hükümet ne kadar uyanıksa bu milletin her bir ferdi uyanık olmalı ki iç ve dış güçlere karşı koya bilelim. Yaradan Mevla ne der Müslüman uyanık olmalı.

Evet hemşerilerim,

Bizlerde çocuklarımız için bu ülke için uyanık olmalıyız. Bize bu millete bu yakışır. Artık benim arkam var bana kimse dokunamaz devri bitmiştir. Hatırlayalım 5 yıl önce bu ülkenin altlarında gömülmüş cephanelikler çıkartıldı. Onları oralara ben mi koydum?. Bu ülkede Cumhuriyet Mitingleri yapıldı. Bu ülkeyi birilerin elinden mi aldılar?. Hani Cumhuriyet mi gitti?. Allaha şükür Cumhuriyet Devletinde hala yaşıyoruz. Bunlar onların son çırpınışlarıydı, dertleri Cumhuriyet değildi. Milleti sokaklara döküp hükümeti yıkmaktı. Bu Millet ondan pirim vermedi, vermez de bilir ki  bir gün önüne sandık gelecek varsa kusuru hesabını sandıkta sorar.

2001‘de hesabını sormadı DSP, AK Parti, MHP iktidarını ve muhalefet partisi DYP'ni sandığa gömmedi mi?. Artık bu oyunlar eskidi Millet bu oyunları yutmuyor.

Evet, Allah'ın izniyle bu ülke temizleniyor, gelecek günlere daha aydınlıkla bakıyoruz. Biz bu fırsatı 80 yılda yakaladık. Artık geri dönmeyenlerin  hedef 2023 Büyük Türkiye, biz bunu başarırız.

Biz Büyük Milletiz Büyük Türkiye için el ele...

Saygılarımla 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Mustafa Akkuş Arşivi