İbrahim ERTÜRK

İbrahim ERTÜRK

BAL LİGİ 4. GURUPTA NELER OLDU?

BAL LİGİ 4. GURUPTA NELER OLDU?

Çarşambasporun da yer aldığı Bölgesel Amatör Küme 4. gurupta  18. haftamaçlarında  birbirinden çekişmeli maçlar izledik.

TOKAT BELEDİYE PLEVNE SPOR avantajını korududu ve liderliğini sürdürdü.

Lider TOKAT BELEDİYE PLEVNE SPOR’a konuk olan yeşil beyazlı temsilcimizÇarşambaspor maç boyunca bir çok pozisyon bulmuş ki; bunlardan  3’ü net pozisyonlardı,  ancak  gol atmaya muvaffak olamayarak maçtan 0-0 lık eşitlikle ayrıldı ve lider ile aralarındaki 5 puanlık fakı eritemeyerek fırsat tepmiş oldu.

Maçın önemli anlarından birinde Çarşambaspor’lu Hasan İmerinvurduğu topun defans tarafından  gol çizgisinden son anda  çıkartılması olurken diğer iki net pozisyonlarda ise futbolcularımızın kaleci ile karşı karşıya kaldıkları pozisyonlarda gol yapamamaları ki;  uzatmanın son dakikalarında 99 numaralı futbolcumuz Mert Aktaşın karşı karşıya pozisyonda topu auta göndermesi tüm umutları hayalleri başkalarının insafına terk ettiğimizin resmi oldu.

18. Hafta sonunda Gurupta zirve şöyle şekillendi
Lider Tokat Belediyesi Plevnespor 43 puanda 2. Niksar Belediyesi 40 ve 3. Çarşambaspor 38 puanda.
Diğer yandan kurallar gereği samsun takımlarından Karasamsunspor -  Görele maçında ise dram yaşandı ve buz kestik.
Giresun temsilcisi Görele karşısında maçın uzatma dakikalarına 2-1 önde giren Karasamsunspor uzatmaların 5. Dakikasında sırtı kaleye dönük olan  Görelesporlu futbolcuya kural dışı temasta bulununca hakem penaltıyı çalıdı ve durum 2-2 ye geldi.  Maç bu skorla bitti derken santra vuruşu ile oyuna başlayan Karasmsunspor orta sahada komple hücuma gideceğiz derken kaptırdığı topla bir anda kalesinde 3. Golü gördü ve maçı dramatık şekilde 3-2 kaybetti. Kendini de ateşe atarak sıramalamada Samsun Büyükşehir belediyesporun gerisinde kalarak küme düşme potasına girmiş oldu.

Diğer Samsun ili temsilcileri ise:
C.tesi: günü oynana maçta;
 Samsun Büyükşehir Belediye Gümüşhane telekomu 3-1 le geçti
AtakumBelediyesporda  1926 Bulancak deplasmanında altın bir gol ve 3 puan bularak kümede kalma yolunda umut tazeledi  1926 Bulancak 0 AtakumBelediyespor  1 maç sonucu

Bu sonuçlarla Çarşambaspor  gurubu 1. Bitirip 3. Lige yükselemez ise samsundan 4 takımdan 2 si direkt küme düşecek ve bu haftaki sıralamaya göre bu iki takım 26 puanlı 5. Sıradaki Samsun Bütükşehir belediyenin ardından, 24 puanlı olan ve averajla 6 ve 7. Sıradaki Karasamsunspor ve Atakumbelediyespor  küme düşüyor durumdalar.
Bu hafta sonu değerlendirmesi özetle bu şekilde oldu.
Saygı ve sevgilerimle.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim ERTÜRK Arşivi
SON YAZILAR