İbrahim ERTÜRK

İbrahim ERTÜRK

Çarşambaspor stresi kaldıramadı

Çarşambaspor stresi kaldıramadı

BAL ligi 4. gurupta mücadele veren Çarşambaspor'umuz dün Samsun derbisinde, ligin 22. haftası maçında Samsun Büyükşehir Belediye’ye konuk oldu.

Eşit güçlerin mücadelesinde gülen taraf Samsun BB takımı olurken sonuç da 1-0’lık skorla geldi. Bu skorla Samsun BB takımı kümede kalma yönünde dev bir adım atarak puanını 34 yaptı. Çarşambaspor ise 47 puanda kalarak, liderle arasındaki puan farkı 8 olunca bitime 4 hafta kala şampiyonluk ve 3. lig hayallerini bir başka bahara ya da baharlara bıraktı.

Kümede kalma mücadelesi veren Samsun takımlarından Atakum Belediyespor ise yine bir Samsun derbisinde nefes kesen maçta Karasamsunspor’u 3-2’lik skorla yenerek Karasamsun’u ateşe atıp kendi umutlarını ilerleyen haftalara taşıdı.

14 takımın bulunduğu BAL ligi 4. grupta 4. sırada bulunan Samsun BB küme düşme potasından kendini kurtarmış değil.

Statü farklı olduğu için bu durum böyle. Samsundan 4 takımın olduğu Bölgesel Amatör Liginde 1 Samsun takımı 3. lige çıkamayacağı için 4 takımın 2’si direkt küme düşüyor.

Buna göre 4. sıradaki Samsun BB veya 6. sıradaki Atakum Belediyespor biri umutları tükenmiş olan 27 puanla ligin şu an 9. sırasındaki Karasamsunspor ile birlikte kesin küme düşecek.

Bu sonuçlardan sonra özellikle şampiyonluk hedefinden kopan biz Çarşambaspor taraftarlarını üzerken, minik bir kısım Çarşamba medyası eskisi tıfılları müthiş sevindirmiş.
Çarşambaspor'un haftalardır gelen galibiyetleri ile bunalan hocaya yönetime bir türlü laf atma fırsatı bulamayan zavallı eski medya tıfıllarının sözde üzgün gibi rol yaparak timsah gözyaşı dökerek kolladıkları fırsata nail oldular. Bu fırsatı da kazaya koymayarak zekâları nispetinde espri ile takım hocasına ve yönetime sitemlerini de gözlemledik. Rahatlamış durumdalar.

Canları sağolsun. İnsan olarak dünyaya getirmiş anaların yüzü suyu hürmetine sözümüz yok tabi.

Biz derken şahsım adına bize bu kısıtlı bütçe ve bu imkânlarla bugüne kadar ÇARŞAMBASPOR'UMUZA şampiyonluk hayali kurduran, her maçta ayrı heyecan yaşatan, takıma katkı sağlayan başta Çarşamba Belediye başkanı Halit Doğan olmak üzere, kulüp başkanı Özkan Yıldırım'a, takım hocası Mehmet Seçkin beyefendiye özetle malzemecisinden hocasına, futbolcusundan şoförüne kadar tüm emekçileri tebrik ederiz.

Artık umutlar başka bahara diyerek kalan formalite maçlarımızı oynar ligi tamamlarız.

Hafta arası maçı ve maçları hakkında yazacaklarımız bunlar. Daha fazlasını 4 Nisan Salı akşamı Canlı yayında Haber EXPRES TV deki EXPRESPOR da dillendirip konuşacağız.

Saygı ve hürmetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim ERTÜRK Arşivi
SON YAZILAR