İbrahim ERTÜRK

İbrahim ERTÜRK

METAL YORGUNLUĞUNUN SONUCU

METAL YORGUNLUĞUNUN SONUCU

Çarşamba'mız her yağmurda caddeleri ırmak olmaktan kurtulmalıdır.
Her yağmurda sınıfta kalmaktan bezmeyenler, esnafı ve halkı umursamayanlar 2019 dan sonra olmayacaklar. 
Yerine gelecek olan yeni AK KADROLAR ve yönetimlerin projeleri ile hazırlanmaları şarttır.
Çarşamba gibi coğrafyası konumu eşsiz güzellikte olan 140 bin nüfusu aşmış bir ilçenin her yağan yağmura teslimiyeti kader değildir.
İçinizden mırıldanıp şuraya şunu buraya bunu yaptık gibi serzenişlerinizin içinizde serzeniş olarak kalsın, zira esnafların dükkanlarına pompalar kurup motorlarla suyu boşaltırkenki düşüncelerinde sizin yetersiz hizmetiniz dikkate alınmamaktadır.

AK Parti siyasetine de göz kamaştırıcı başarılarına da zarar vermektedir.
Şehirleşen kasaba ve ilçelerde Altyapı göze hitap etmediğinden 2. 3. planlarda kalıyor, ne zamanki Rahmanın Rahmeti bol geliyor o vakit hatırlıyoruz.

5 gün sonra ortalık durulup kuruduğunda yine unutuyoruz, İlçemizde ırmağa 50 metre 100 metre mesafedeki yollarımız dere gibi akıyor, bunca güzel hizmetleri yapanlardan ricamız, evet göze hitap edip tribüne oynadığınızı herkes biliyor.

Siyasetin maalesef acı gerçeği lakin altyapısı en kolay olan sahil kasabası sayılabilir ilçem her yağmurda caddelerinin ırmak ve dereler gibi akması başarısızlıktır.
İzmir belediyesi bu konuda ne kadar geri kalmış başarısızsa ÇARŞAMBA da altyapıda İzmir belediyesinden aşağı kalmamaktadır ve başarısızdır. Size yağmurlar tribüne oynamanın ceza atışıdır.
2019 da yönetime talip olacak AK Kadroların bu türden ithamlara imkan verecek sonuçlara karşı tedbiren projelerini şimdiden hazırlamalılar, Tribüne oynamaktan vazgeçip yüreklere hitap etme zamanıdır bundan sonra.
Bunu yapacaklar vardır, Çarşambayı ileri taşımaya hazır olanlar var, metal yorgunluğu başına dizine çökmüşlerle devamda bu yaşadıklarımızın tekerrürü kaçınılmazdı o da oldu zaten.
Çarşamba harika bir ilçedir, harika bir coğrafi konumu vardır, Allahın lütfu bir nehre sahiptir. Şehir ortasında binalar arasında göllenmeler, dere gibi akan sokaklar insani beceriksizliktir.

Göze hitap etmediği için yapılmayan yatırım eksikliklerdir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim ERTÜRK Arşivi