İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TOKAT BELEDİYE VE SAKARYA MAÇLARININ ARDINDAN

TOKAT BELEDİYE VE SAKARYA MAÇLARININ ARDINDAN

Çarşambasporumuz Tokat deplasmanından 0-0  beraberlikle dönüyor ve lider Tokatla  olan 5 puan fark böylece devam etti .

Tokat Plevne Belediye takımı şampiyonlukta rakibi olan 2 takımla Niksar’la ve bizle berabere kaldı ve zor maçlarını kayıpsız geçti denilebilir.

Tokat takımının Bundan sonraki tüm rakipleri bize göre daha kolay rakipler ve ben ligi Şampiyon olarak bitirecekleri kanaatindeyim.

Bizim beraberliğimiz Niksar takımına  yaradı ve   aradaki puan farkını 3 e indirdiler. Görünen o ki bu iki takım son maça kadar şampiyonluğu kovalayacaklar.

Ligin bitimine 8 hafta kaldı Çarşambaspor elbette rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek ama kendi işini kendin görmeyince başkaları ile hedefe varmak zor olacaktır o yüzden takımımızın gençleri üzerinde yoğunlaşarak maçlarımızı devam ettirmesinde fayda var kanaatindeyim.

Samsunspor’a geldiğimizde ise Sakarya’da altın değerinde 3 puan kazandı ve Şampiyonluk yarışında önemli bir merhaleyi daha geçti.

Eyüp  ve Sakarya deplasmanları en zor deplasmanlardandı ve buralardan 3 er puanla dönme başarısını gösteren takımımızın artık yolu biraz daha açtık.

Ben Samsunsporun iyi futbol oynamadığını düşünenlerdenim. Çok zevk alarak hiçbir maçını izlemedim denilebilir, seyir zevki güzel bir oyun sergilememekle beraber sonuç odaklı bir mücadeleden hedefine vardığını görüyoruz ve şapka çıkarıyoruz Hüseyin Eroğlu ve oyuncularına.

Yusuf Abidoğlu 55 numaralı formasıyla nitelikli, kaliteli ve mücadeleyi seven bir topçumuz. Defansımızın bel kemiklerinden ve Sakarya maçında kendi zorla oyundan attırdı, sosyal medyada yaptığı paylaşımın altına yukardaki ifadeleri yazarak 3 kez aynı şekilde rakibe daldın birinde sarı kart diğerinde direkt kırmızı gördün dedim, senin kalitene bu yakışmaz ve bu takımı yalnız bırakma lüksünüz yok bu şekilde, daha dikkatli olmanız gerekmekte dedim ve başarılar diledim. Tüm oyuncularımızın aynı hassasiyeti göstermesi gerekmekte diye düşünüyorum. Yok maçın atmosferi ,yok gerginlik ben bilmem sizler profesyonelsiniz ve işiniz bu, aldığınız paranın karşılığı dışarda beklemek değil saha içinde mücadele etmek.

Bu güzel tablo iki maçta tam tersine dönebilir  o yüzden dikkatli olmak gerekiyor çünkü futbolda başarı bu günkü maçta gizlidir düne kimse bakmaz.

Abdullah AVCI Trabzon’a uzun yıllardır yaşamadığı başarıları yaşattı ama bu yıl istifa etmek zorunda bırakıldı, Hani adalet ,hani öngörü ,hani vefa diyesi geliyor insanın.

Samsunspor olarak 12 tane dev gibi maçımız var geride ve kaybetmeden yolumuza devam etmemiz gerekmekte özellikle iç sahamızda, rakiplerimiz elbette kaybedecektir, aramızda 3-4 puan fark var bu fark bir maçta kapanabilir o yüzden her maç ayrı bir öneme sahip.

Şampiyon Samsunspor diyelim

Sağlıklı ve spor dolu günler dileyerek noktalayalım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi