İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

  ZOR   ZAMANLARDA  BİR  VE  BERABER OLMAK 

  ZOR   ZAMANLARDA  BİR  VE  BERABER OLMAK 

      Samsunspor ve Çarşambaspor  lige özlenen ve beklenen girişlerini yapamadı. Futbol  skor odaklı bir oyun olduğu için insanlar o gitsin bu gitsine  alelacele başladılar.
            Mehmet Altıparmak gibi kariyeri tartışılmayacak bir hoca 5 maçta tefe kondu. Hoca seyirci yada yorumcu olsa aynı tavrı oda ortaya koyardı.
           5 maçta 7 puan Samsunspor gibi şampiyonluk için devasa para harcamaya giden bir takım için çok kötü puan olduğu  tartışma götürmez.
          Şimdi birde trilyonları harcayan adam açısından bakalım olaya ne kadar elem verici bir durum degilmi, lanet olsun deyip çeki gitse  neler olur dersiniz. Başkan mutsuz. Seyirci mutsuz ……
          Futbol böyle bir şey, dün yok bugün var ve bugünü yaşamalıyız…..Samsunspor  3 maç arka arkaya kazansa  hava tamamen tersine döner.
         Fenerbahçe ve Galatarasay’a  bakalım kaybettiler .Beşiktaş  direkten döndü……o yüzden yere batan saraylar imal etmeye gerek yok…..
          Kaldığımız yerden devam edeceğiz….Hoca defansta Boli ve Ali siz başladı sonuç ortada ,Boli Bursa da benim yapmayacağım hatayı yaptı gol yedirdi..futbol  bu az hata başarı getirecek.
         Şampiyonluk için çok daha fazla çalışacaktır sporcularımız inancındayım. Ümitliyim…
         Çarşambaspor için karamsarlık tablosu çizmeye gerek yok, ben sporcu kardeşlerimizin hamurlarının ve yeteneklerinin iyi olduğu kanaatimi ilk maç eksenli ifadelendirmiştim.Grubumuz geçen yıla göre daha zor ve mücadele çok aha üst düzeyde.2 maçımızı deplasmanda oynadık ve 70 li dakikalarda sonra gol yedik yani hep sahada olma gerek maç sonuna kadar,içerdeki Darıca maçında 80 den sonra dönüş yaparak bunu ispatladık.
         Kenan Hoca ve  talebeleri Özkan Başkan koordinesinde lige tutunmak ve kalıcı olmak hedefine ulaşacaktır kanaatindeyim. İşin daha başındayız maç maç yolumuza varacağız.
        Oynayacağımız Kuşadası ilk hedefimiz, lider olması çok önemli değil, bizim bu grupta yenemeyeceğimiz takım yok yeterki 90 dakika sahada olalım.
        Mücadele edelim kazanmayı isteyelim ve bunu gelen seyirciye gösterelim sonuç gelecektir diye düşünüyorum.
        Samsunspor  ve Çarşambaspor için her şey daha güzel olacaktır ….
        Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum 

        
        

             

       
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi