İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

YOMRA MAÇININ ARDINDAN (2)

YOMRA MAÇININ ARDINDAN (2)

                Kalecimiz Kadir sakat olduğu için 20 yaşındaki genç kalecimizle çıktığımız maçta tecrübesizliğinin dışında takımımızı sıkıntıya sokacak bir hata yapmadı Akın.Bir iki pozisyonda Rakip takımın santraforuna penaltı oluşturabilecek girişleri oldu geç kalışından kaynaklanan fakat kafa ile ceza sahası dışına çıkıp da topu arkadaşlarına vererek gol pozisyonu oluşmasını da engelledi kimi zaman . 

           Aykut Safa ikilisi her maçta biraz daha iyiler ama maç sonuna kadar bir arada bir arada oynayamadılar Aykut’un tecrübesi ve kafa toplarındaki hakimiyetinden faydalanmak için orta sahaya geçti yerine Altyapı oyuncumuz Metin geçti hocamızın tercihi ile.Safa iyiki var defansımızda diyorum başkada bir şey demiyorum attığı golde Bal börek oldu bu hafta.

             İmkansızlıklar hocaları bazen böyle riski hareketlere yönlendiriyor bunu en fazla bu sene bizim takım yaşıyor sanırım.

             Mustafa DOĞAN geçen yıl sol bek oynadı ,bu senede yeri orası idi ne hikmetse sezon başı sonradan oyuna alındı ve   tam verim alamadık.çoğu zaman orta sahanın önünde ikinci yarılara dahil oldu ve ortalık biraz karıştı bu yüzden.

            Geçen sene sağbekimiz Erhan idi ve bu sene Şile ye gitti ve tüm maçlarda 11 oynadı ,ama benim takımımda ben hala kim sağ bek oynuyor bilemiyorum.

           Enver mi Hasan mı başka birimi bilmiyorum.Kim oynadıysa da geçen sene Erhan’ın bize verdiği katkıyı veremedi.

           Sağ bek  olarak bu maçta Hasan Küçük kardeşimiz sahada idi,yüksek tempolu bu mücadelede çok katkı veremediğini söyleyebilirim,oyuncu değişikliklerinde hocada öyle düşünmüş olmalı ki Enver’i oraya çekip onu dışarı aldı,tabi yorgunluğunda bunda etkisi vardı.

         Orta sahaya geldiğimizde ; Bizim takımın İdeal orta sahası Oğuzhan, Abdulsamet,kemal , Mustafa ,Emre,Mete diye düşünüldü belki sezon başı bu oyuncular sahada olsalardı en 21 puanımız olurdu bizimde.

         Ama bu gün bunlardan sadece Mete 11 de idi ,ayaklarına top yakışan bu oyuncumuz tek başına bu bölgenin yükünü çekebilecek durumda değil,üstün meziyetleri var ama çok iş düşünce kendisine  oyundan düşmeler kaçınılmaz oluyor. 

        Metin ise genç oyuncumuz orta sahanın ağır yükünü kaldırabilecek durumda değil ama gelecekte bu gayreti ile iyi olacak,Enver sağ bek olarak Düzce den büyük ümitlerle geldi ama orta saha oynamak sorunda ve sezon başında hazır olmamasının sıkıntısını çekti.Bu maç özelinde ilk defa kendisini çok beğendim.Orta saha oynadı hava topuda aldı,mücadelesini en üst düzeyde yaptı,topla oynaması da iyi fakat yediğimiz 2 golde zamanlama hatası golü yedirdi bize, bunun sebebinin de orta sahada harcadığı yüksek enerjinin sağ beke geçtikten sonra yansıması olarak düşünüyorum.

            Yarın devam edelim diyerek sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

              

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi