İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ ÜNSAL YAŞAR

YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ ÜNSAL YAŞAR

2023/2024 Sezonu Bal liginde mücadele edecek Kulübümüz Çarşambaspor yeni Teknik Direktörümüz Ünsal Yaşar ile anlaşma sağlayarak renklerine bağladı. Yeni Teknik Direktörümüz Ünsal Yaşar’a görevinde başarılar diliyorum.

Ünsal Yaşar kimdir?
1974 doğumlu Ünsal Yaşar Kariyerine Ümraniye spor Altyapı Teknik Sorumlusu olarak başlamış ve 5 yıl boyunca bu göreve devam etmiştir. Ümraniye Sporda bir sezon da A takım deneyimi yaşayan Ünsal Yaşar, daha sonra 9 Yıl Galatasaray Futbol Akademisin de U-14 U-15 U-16 U-17 Yaş gruplarında Teknik Sorumlu olarak görev almıştır.

Yaşar Fatih Karagümrük Gençlik Gelişim Teknik Sorumluluğu yaptıktan sonra 2 yıl Belediye Bolvadin Termal spor Teknik Direktörü olarak görev yaptı.

Ünsal Yaşar son olarak Sandıklıspor’da Teknik Direktörü olarak görev yaptı.

Genel anlamda hocamızın Antrenörlük serüveni böyle. Aşağıda kısa görev serüveni ve takımının basında çıktığı maç istatistiklerine baktığımızda BAL liginde çok başarılı bir performans görmediğimizi rahatlıkla görebiliriz.

2019-2020 sezonunda geldiği Bolvadin takımında 2020-2021 sezonunda sezonu tamamlayamadan 6 maç sonrasında ayrılmış akabinde Sandıklı takımına sezon başında başlamasa da çok başarılı bir sezon geçirmediğini görmekteyiz.

Kısacası Hocamız BAL veya 3.lig tecrübeli bir hoca değil.

Ünsal hocamız Ümraniye Galatasaray ve Karagümrük alt yapılarında görevde bulunmasının getirdiği farkındalık ile Profesyonel bir yola yelken açmak için çabalamakta.

Çarşambasporabu liglerde kendisini ispatlayarak gelmiş değil kendisini ispatlama mücadelesi verme çabası içinde olacak.

Ben tecrübe edilmiş ve başarılı olmuş bir hoca ve oyuncularla yol alınmasının 3.lig kapısını açacağına inananlardanım.

Bunun maliyetinin yüksek olması Çarşambasporumuzu böyle bir yol almaya itti.

Ünsal hoca başarılı olmak istiyorsa Çarşambaspor onun için bulamayacağı bir imkan umarım iyi değerlendirir oda mutlu olur bizde.

Transferlerimizi değerlendireceğiz sonraki yazılarımızda

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.
kose.jpgkose14.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi