Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

ÜLKÜCÜLER UYANIYOR!...

ÜLKÜCÜLER UYANIYOR!...

Önceki gün akşam, MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, İl Başkanı Taner Tekin ile birlikte Samsun'un doğu bölgesi adı ile adlandırılan Çarşamba, Salıpazarı, Terme ve Ayvacık, İlçe MHP Başkan ve yöneticileri İftar da Göl Restaurant' ta bir araya geldiler.

Usta ve İl Başkanı Tekin aylardır tekrarlananları, bir kere daha yüksek sesle haykırdılar.

SİYASİ FETÖCÜLERE DOKUNUN...

Hele Taner Tekin konuşmasında, "Öyle Memur, Polis, Hakim- Savcı almakla olmuyor. Damat, Akraba, Bakan, Milletvekili yakını olanlara dokunamadıkça, FETÖ ile mücadelenin tam olarak yapıldığı düşünülemez." dedi.

Usta , "Biz aylardır Genel Başkanımız Devlet Bahçeli' de dahil hepimiz, Siyasi ve iş dünyasına el atılmalı" diyoruz ancak, sanırım bir yerler de bir şeyler aksıyor." dedi.

İftardan sonra ayrılarak bir İlçe başkanları ile bir yerde sohbet ettik.

Yapılan sohbet de çok ciddi ve enteresan oldu. Bana göre geceye damgasını vuran, Terme İlçe Başkanı Resul Şahin'in oldu.

Çok özelleri bende kalsın ama yazabileceklerim şu;

"MHP iktidar olmasa bile devletçi kimliği ile Ülkenin sigortasıdır. Bunu geçmişte Merhum Lider Alpaslan Türkeş, defalarca gerçekleştirmiştir. Bu gün Devlet Bahçeli 35 Milletvekili ile bunu çoğu taban sevse de sevmese de yapıyor.

Lider sonradan değil doğuştan Lider olarak doğar. Genel Başkan bulmak çok kolay. Türkeş bir Liderdi, Bahçeli' de en az onun kadar iyi bir lider.

Ama MHP' de herkes General olunca er bulma da sıkıntı yaşanıyor. Ülkücüler 80 öncesi çok acı çekti. Bir biri ile kavga etme lüksü de şansı da yoktu. Ama 80 Ülkücülerin içine nifak tohumu ekti. Ülkücüler şimdi Generallikten, er olup vatan için mücadeleye eskisi kadar çaba göstermiyor.

Taban İktidara gelmeyi çok istiyor, tavan ise ülkenin bekası için hükümete destek vermek zorunda hissediyor. Devletin ayakta kalması için davayı görmüyor gibi algılanıyor. Ama unutulan 9 ışık doktrinin bir maddesi de DEVLETÇİLİKTİR. Bu taban da rahatsızlık yapsa da MHP dava partisi olduğu için bu duruşu herkesimden destek alıyor.

Fakat hiç bir dönem de unutulmamalıdır ki; Dava partisi olan MHP dün vardı, bu gün var yarın da olacak. İyi bakın, toplama partiler dava partisi olmayan siyaset ve siyasetçilerin tabelası bile kalmadı. Bakın 80 önce ve sonrasında kimler kaldı ayakta. Dün 3.lü koalisyon yapılan hiç bir partinin kendisi de tabelası da  kalmadı ama MHP dimdik ayakta hala. Diğerlerinin hepsi siyasi çöplüğe gitti.

Ülkücü - MHP'liler davalarını bir kere daha hatırlamalı, birbiri ile kavgayı bırakıp 80 öncesinde ki gibi sımsıkı birbiri ile sırt sırta vererek Devlete sahip çıkmalıdır. İktidar mutlaka gelecektir.

Ama önce devlete yapılan saldırılara karşılık verilmesi şarttır. MHP ve Ülkücüler oldukça da hainler ve düşman ülkelerinin oyunları geçmişte olduğu gibi başarılı olamayacaktır.

Lakin unutulmamalıdır ki; Avrupa, ABD ve tüm düşmanların Türkiye oyunlarında tek korktukları parti MHP' dir. Çünkü MHP'nin davası DEVLET davası. Devlet için Ülkücüler her zaman ölüme koşarak, selam verip, dua ederek başları dik, yürüyerek gidenlerle doludur.

Kısaca; Gelecek, devletin bekası adına Ülkücüler yeniden kucaklaşmalı, sırt sırta verip dava uğruna, devletin geleceği adına mücadelesini taş medreselere girme, can verme pahasına geçmişte ki gibi yek vücut mücadele etmelidir.

Yok Genel Başkan, yok il - ilçe başkanları şunu yapmış, şöyle imiş muhabbetleri bitirilerek en kısa sürede Devletin geleceği için kucaklaşarak mücadeleye başlamak zorundadır.

Bunu MHP ve Ülkücülerin başaramaması için hiç bir neden yok. Tek neden kendi kendine yapılan iç mücadeledir onu da acil sonlandırılması şarttır" şeklinde sohbet oldu.

Ne diyelim.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi yavaş yavaş dava insanları anlamaya başladı galiba. Darısı geride inatlaşıp bekleyenlere diyorum.

Kısacası görünen o ki; MHP ve Ülkücüler de 80 öncesi kardeşlik, sırt sırta vererek mücadele ve davaya inanmışlık ve DEVLET için mücadele fikri yerleşerek çığ gibi kenetlenmeye doğu gidiyor.

Ülkücülere tek dokunuş kalıyor: "9 Işık doktrini ve Kızıl elma ülküsü doktrini. O da ocaklarda hatırlatılmalı... " Ki Türkiye Cumhuriyeti vatanını seven, milletini düşünen, bayrak için ölen gelecek nesilleri ile dimdik ebediyete kadar yürüsün...  Hem de çok acil...

Dedim ya!.

ÜLKÜCÜLER UYANIYOR!...

Mutlu ve (sağ)lıcakla kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi